Pokaż wyniki od 1 do 20 z 139

Wątek: co robić gdy widzę fatalne wiązanie?

Mieszany widok

ulala.v
    Guest

Domyślnie

aaa to po przeczytaniu Was już wiem, że jak kiedyś spotkam jakąś chustomamę i się do mnie uśmiechnie to wszystko u mnie ok a jak zmierzy wilkiem to mam czym prędzej gnac na warsztaty

a tak powaznie to ja bym nie miała nic przeciwko, żeby mnie ktos zaczepił i poprawił (pod warunkiem, że zrobiłby to kulturalnie oczywiście), bo ja sama mam wątpliwości i jęsli coś robię nie tak to wolałabym to robić możliwie najkrócej

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Przypadkiem trafilam na profil dziewczyny na facebook, ze zdjeciem w profilu z fatalnym wiazaniem elastyka. Zwrocilam uwage, bo taka jestem. Dziewczyna odpisala ze wie, ze forum zna ale ma sentyment do zdjecia....Tylko, ze to zdjecie moze byz wzorem dla znajomych, odwiedzajacych. Co wy byscie zrobily

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chusteryczka Awatar mgosia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Noriska Zobacz posta
    Co wy byscie zrobily
    Nic.. Sama mam z 2 takie zdjęcia. Jedne z pierwszych prób jak mi młoda zasnęła i nie mogłam w to uwierzyć.. Oba ilustrują moje początkowe braki, ale zwłaszcza jedno jest tak piękne, że nawet sobie avatarka z niego wycięłam (ze znanych wszystkim przyczyn nie zamieszczę go tutaj). Także jak dziewczyna wie, to ok. Nie sadzę by ktoś uczył się wiązania z czyjegoś zdjęcia.

Ps. Ja nadal wiem, iż niedomagam. czasem się za głowę łapie jak widzę własne zdjęcia. Będę się cieszyć jak ktoś mi zwróci uwagę. Bo czemu nie..
    przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
    Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)

mój blog

Uprawnienia umieszczania postów