Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: Blueberry

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar IwontaG
    Miejscowość
    Sandomierz

Domyślnie Blueberry

Kto ma i co może od niej powiedziec?

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja wczoraj zakupiłam 2 szt Blueberry Coverall mini. Po recenzjach na forum byłam nastawiona bardziej na otulacz Flipa, ale jak go dotknęłam w sklepie to już mniej. Jeszcze nie mogę BB użyć, bo maluszka urodzę za 4-5 tyg. ale rozmiarowo od noworodka te BB mini wydają się być bardzo trafione. Dopasowałam już do nich dostępne na tutejszym, kanadyjskim ryku prefoldy bambusowe i bawełniane premmie (nb), dublery etc. Wszystko fajnie wchodzi: Sama pieluszka Coveralls mini: - dobrej jakości PUL (jak ktos niżej napisał nie do zajechania - faktycznie porzadnie wyglada miękki w dotyku i nieceratowy. - rzepy solidne + pozwalają dobrze się dociągać do małego brzuszka - dodatkowe falbanki przy nóżkach - elastyczna gumka na pleckach, co by zawartość trzymała się w środku (np. płynna kupka) - rozmiar od noworodka do 8 kg to jednak jest dobre ponad pół roku użytkowania! (max. 8-9 mcy w zaleznosci od wagi dziecka) - piękne wzory! Myślę, ża wraz z kieszonkami AppleCheeks będą to nasze ulubione otulacze. Po 4-5 m-cu zakupię otulacze BB one size (moze też kieszonki os BB Deluxe: http://www.lagoonbaby.com/Blueberry-...rts_p_183.html bo tu takie mam dostepne) na kolejne 2 lata. Pzd.

Uprawnienia umieszczania postów