To są moje początki i chciałam z Wami skonsultować to moje wiązanie... Wydaje mi się, że strasznie wysoko jest mój maluch, ale nie potrafię go obniżyćA poza tym jak nie śpi to głowa mu się odchyla chyba za bardzo...
Co poprawić i jak?
To są moje początki i chciałam z Wami skonsultować to moje wiązanie... Wydaje mi się, że strasznie wysoko jest mój maluch, ale nie potrafię go obniżyćA poza tym jak nie śpi to głowa mu się odchyla chyba za bardzo...
Co poprawić i jak?
zdjęcia nie widać...
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
pewnie nie bedzie, to chyba jakis blad forum, bo wiekszosc uzytkownikow ma ten komunikat. Spróbuj przez fotosik np. wgrac.
Aha, no to na Picasse wrzuciłam:
http://picasaweb.google.pl/alidus/Wiaza ... 4360875218
o ile wewnetrzne (te krzyzujace sie pasy) sa rozno rozlozone od podkolanka do podkolanka kazdy i jesli nieco bardziej "podhaczysz" nozki to bardzo bardzo![]()
nozki musza byc podkulona jakby pod siebie, lekko odwiedzione, kolanka na wysokosci pupy lub nawet wyzej
super, pamiętam że na początku mnie też to martwiło czy ta głowa nie za bardzo wykręcona pod połą chusty.
Tylko ze moje pytanie dotyczyło odchylania głowy kiedy miesięczniak nie śpi. Wtedy odchyla głowę do tyłu, mimo że wydaje się że chusta jest naciągnięta wystarczająco na karczek. Chyba nie potrafię tego sensownie wyjaśnić i przydałoby się zdjęcie.
Alidus w razie czego służę zdjęciem, bo na tamtym które zrobiłam trochę to widać![]()
No właśnie niestety nie mam odpowiedniego zdjęcia, żeby pokazać o co chodzi. Tak, że Monika, jeślibyś mogła wrzucić to z Twojego aparatu to byłoby super!
A jeśli chodzi o odginanie głowy, to obawiam się, że to nie jest chęć widzenia więcej, tylko ona mu po prostu leci - mój maluch jeszcze nie trzyma samodzielnie głowy. Z tym, że nie wiem naprawdę, czy takie odchylenie jest dopuszczalne...
czekajcie bo ja sie troszke pogubilam
tkana trzeba zawiazac tak, zeby glowa sie trzymala dobrze bez naciagania na nia chusty.
w elastycznej mozna schowac glowe tak jak np. na moim zdjeciu gdzies w tym watku.
Poczekajcie chwilę-postaram się w najbliższym czasie sfotografować małego jak nie śpi i wtedy zobaczycie, ok? Bo jak zasypia, to nie ma problemu-chowam mu głowę tak, jak na Twoim ithilhin zdjęciu.
Obawiam się jednak, że nie dociągam prawidłowo tej chustyChociaż mam też wrażenie, że mi piersi przeszkadzają w wiązaniu
![]()