czyli wniosek że wiele z tych chust może tam trafić bez odpowiedniego opisu![]()
martaj ale kupowałaś od LL na allegro, tak? Jak nie było info o drugim gatunku, to jak dla mnie logiczne jest, że powinien być to pierwszy gatunek.
villemko mnie najbardziej przeraża, że LL twierdzi, że ta chusta jak najbardziej nadaje się do użytku i ponownie trafi do sprzedaży. i nie wiadomo na kogo trafi i czy ktoś nie spróbuje w niej nosić.
Ostatnio edytowane przez dita ; 24-01-2014 o 08:58
przez alllegro, podpinam się z pytaniem tu, bo na wierzchu jesta z chustą wszytsko w porządku, zastanawiam się tylko co z ceną jak będzie chciała sprzedać
![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
tam jedna osoba odpowiada za takie sprawy i powinna się znać na tym... Zresztą nawet jakby było 10ciu pracowników i każdy nie miał bladego pojęcia o co chodzi z chustami, to na pewno takie sytuacje by konsultowali z "górą". Nie ma co gdybać. Jak dla mnie firma wystawiła sobie wizytówkę.
Straszne! Aż strach teraz galeony kupić w tych kolorkach, bo a nóz trafi się na "Twoje".
Jeżeli chusta trafi do totalnej chustonówki, to może próbowac w niej nosić i albo trachnie przy dociąganiu, albo przy noszeniu, nie wiem, która wersja lepsza.... a gdyby ktoś zarzucił maluszka na plecy????!!!!
Miałam w rękach chustę porozłażoną (Didka) i sprzedająca twierdziła, że w niej nosiła i myslała, że to tak wzór....![]()
a jak sie zbiera rabat z fejsa?
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie