Pokaż wyniki od 1 do 20 z 275

Wątek: Outletowa wyprzedaż

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

oj, cos ta wyprzedaz to niezla wtopa dla LL. sprzedali więcej niż mieli, musieli się pozbyć i pierwszego gatunku i jakichś totalnych odpadów, część klientów odesłali na drzewo. do tego te niewymiarowo cięte chusty... nieźle sobie nagrabili :/
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Chustoguru

Domyślnie

to, ze sprzedali gatunek I zamiast drugiego rozumiem (może być i taka strategia firmy), ale cała reszta - odpady, zbyt krótkie plus zamieszanie to chyba antypromocja..

Chustomanka Awatar dita

Domyślnie

Dowiedziałam się, że chusty nie mogę reklamować, mogę ją jedynie zwrócić. Czyli wg LL chusta spełnia najwidoczniej wszelkie wymogi bezpieczeństwa. To, że opłaciło się chustę 4,2 m, która w najlepszym wypadku będzie mieć 4 m też jest ok i zalicza się do polityki jakości firmy.

To moje pierwsze i ostatnie zakupy w tej firmie. Porażka...

Chustoholiczka Awatar gazetka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

przyszła moja oliwkowa koronka, zaciągnięta nitka przez większość długości, niefachowiec (czyli ja) by nie zauważył. Zobaczymy jak wyschnie ile straciła w praniu. Jest śliczna! Nawet mój mąż, któremu miałam się nie przyznawać, powiedział 'o, jaka ładna chusta' i od razu mnie przejrzał że to nie pożyczona
    Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019

Chusteryczka Awatar agum
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joasia Zobacz posta
    to, ze sprzedali gatunek I zamiast drugiego rozumiem (może być i taka strategia firmy), ale cała reszta - odpady, zbyt krótkie plus zamieszanie to chyba antypromocja..
    No u mnie też niby pierwszy a wad ma tyle, że druga w drugim gatunku
    wygląda przy niej jak ideał. Mnie wspomaga amst swoimi zdolnościami-czekam na przesyłkę po poprawkach

na szybko z telefonu
    Helenka 30.04.2013
    Julek 09.04.2017

Uprawnienia umieszczania postów