Pokaż wyniki od 1 do 20 z 275

Wątek: Outletowa wyprzedaż

Mieszany widok

Chustofanka Awatar lawinia
    Miejscowość
    B.

Domyślnie

Mój Zmierzch dotarł. Jest cudny, cieniutki i nie znalazłam nic co by go kwalifikowało na drugi gatunek, no nic

Chustomanka Awatar dita

Domyślnie

masha i jak tam, wyjaśniło się coś? Ja też mam przeboje z Siódemką. Twierdzą, że odebrałam dziś chustę, albo ktoś o takim samym nazwisku, a nikogo wtedy w domu nie było. Ale jestem zła... No i martwię się co teraz, bo jak to tak, kurier się podpisał moim nazwiskiem i chustę sobie przytulił, czy o co tu chodzi?

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

ja z siódemką też miałam kiedyś niezły cyrk. Jeden kurier przekazał moją paczke drugiemu, a ten drugi nie raczył mi jej dostarczyć... Dopiero po tygodniu od "dostarczenia" skontaktowałam się z siódemką w celu wyjaśnienia (wcześniej nie miałam nr wysyłki...) i dopiero wtedy kurier raczył ruszyć 4litery z domu i przynieść mi paczkę. niepoważna firma....

Chustomanka Awatar dagape
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja co chwilę od znajomych słyszę narzekania na siódemkę. Moja siostra oczekiwała kiedyś na przesyłkę. Ma trochę skomplikowaną sytuację, bo jej mieszkanie nie ma konkretnego adresu, może podać tylko adres na całą kamienicę. Poprosiła, żeby kurier jak będzie, do niej zadzwonił. Żadnego telefonu nie otrzymała, sprawdza w systemie co z paczką, a tu: paczka odebrana Potem z nikim nie mogła się dogadać, pani z centrali nic nie wiedziała, numeru telefonu do kuriera nie dala, kurier twierdził, że zostawił u sąsiadów. Potem się okazało, że kurier sobie sam w systemie oznaczył: "doręczone", mimo że przesyłki nie doręczył. Masakra. Ja już nic siódemką zamawiać nie będę.

Chustomanka Awatar dita

Domyślnie

ja też już kiedyś miałam taką sytuację z nimi, ale wtedy od razu się skontaktowali z kurierem i wyjaśnili co jest grane, a teraz mam czekać na telefon od nich. I może zadzwonią dziś, a może jutro, a może w ogóle. Gorzej, że w LL nie ma żadnej innej opcji dostawy do wyboru, tylko ta nieszczęsna Siódemka. No i na pewno nie spodziewałam się, że kolejny raz coś takiego mnie spotka, ale jak widać, ta firma chyba z tego słynie...

Chustofanka Awatar lawinia
    Miejscowość
    B.

Domyślnie

To widzę że mam wyjątkowe szczęście, do mnie zawsze siódemka dociera na czas, dziś też. Jedyne co mi przeszkadza to że przyjeżdżają zawsze bladym świtem, o 8 rano, a my wtedy jeszcze śpimy

Chustomanka Awatar villemko
    Miejscowość
    100lica

Domyślnie

Mój sąsiad jeździ w siódemce więc nie mam żadnych problemów z tą firmą

Uprawnienia umieszczania postów