Cytat Zamieszczone przez dita Zobacz posta
Dowiedziałam się, że chusty nie mogę reklamować, mogę ją jedynie zwrócić. Czyli wg LL chusta spełnia najwidoczniej wszelkie wymogi bezpieczeństwa. To, że opłaciło się chustę 4,2 m, która w najlepszym wypadku będzie mieć 4 m też jest ok i zalicza się do polityki jakości firmy.

To moje pierwsze i ostatnie zakupy w tej firmie. Porażka...
Porażka.
Jak pisałam wyżej- coś im ostatnio sodówka do głowy strzeliła, bo kiedyś na prawde obsługa była miła (choć nie zawsze kompetentna ).
To co kupiłas to nie jest chusta, to kawałek szmatki, która możesz sobie na oknie powiesić, jako zasłonkę.
Wielka porazna i minus dla firmy.
A szkoda, szkoda...

Cytat Zamieszczone przez gazetka Zobacz posta
przyszła moja oliwkowa koronka, zaciągnięta nitka przez większość długości, niefachowiec (czyli ja) by nie zauważył. Zobaczymy jak wyschnie ile straciła w praniu. Jest śliczna! Nawet mój mąż, któremu miałam się nie przyznawać, powiedział 'o, jaka ładna chusta' i od razu mnie przejrzał że to nie pożyczona
Cytat Zamieszczone przez lawinia Zobacz posta
dita, współczuję :/
Co do długości chusty, to chyba nie tylko LL ma krótsze chusty, girasol zwykle tez jest chyba krótszy niż mówi rozmiar, czy sie mylę?
Ale ta dziura to masakra

gazetka, mój jeszcze naiwnie wierzy że wszystko pożyczam
Moje wszystkie girasole (a miałam ich kilka i nadal mam 3), były dłuzsze, duuuzo dłuższe- na przykład RDftS 4,6 ma po kilku praniach ponad 5 metrów, ile miał przed praniem nie mierzyłam.

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta
Mój też. Ostatnio robiliśmy porządek i wszystkie chusty znalazły się w jednym miejscu, o zgrozo! I jak zobaczył, ile tego jest, to się pyta, czy to wszystko moje? Może lepiej niech żyje w błogiej nieświadomości, bo inaczej mi chłopina na zawał zejdzie...
Moje leża w jednym miejscu od zawsze, ale Pan ostatnio fikną jak się dowiedział, że moich jest równo... 20 + 2 pożyczone + elastyk, który trzymam grzecznościowo do sprzedazy... + MT + 2 kółkowe, ale o tym Mu nie wspomniałam- szanuję Jego nerwy.