Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: porady potrzebuje

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    okolice Liverpool / okolice Krakowa

Domyślnie

w tej chwili nie mam zadnej. hoppek ma przyleciec z polski ale ja jej tak nie lubie. didymos juz sprzatniety. tak ze musze polowac na cos jeszcze innego.

Chustomanka Awatar RoxieSTB
    Miejscowość
    staffordshire

Domyślnie

A gdzie teraz mieszkasz? Może uda Ci się coś kupić na miejscu.

Chustonówka
    Miejscowość

Domyślnie

mieszkam w uk. tutaj rzadko sie spotyka dzieci w chustach, przynajmniej w mojej okolicy. teraz drecze kolezanke mieszkajaca w niemczech ale nie wiem czy tam jakos latwiej kupic chuste uzywana. juz nie chce nowej bo ten hopediz nieraz doprowadzal mnie do lez.

Chustomanka Awatar RoxieSTB
    Miejscowość
    staffordshire

Domyślnie

Tez mieszkam w UK i dzieci w chustach widywalam, zwłaszcza w bham, ale to duże miasto wiec nic dziwnego. Z jakiego miasta jesteś? Może jest jakaś biblioteka chustowa w okolicy to byś mogła pożyczyć coś do czasu aż kupisz swoją. Ogólnie polecam forum natural mamas I grupę na Facebooku. Można tam kupić chusty w fajnych cenach. Jeśli zależy co na ultramarine mogę się zapytać czy ktoś ma tam na sprzedaż.

Chustonówka
    Miejscowość

Domyślnie

Ja z okolic liverpool. Zalezy mi na chuscie didymos i myslalam indio, kolor juz nie jest taki istotny. Ale czy faktycznie bedzie lepsza od mojej hoppediz? Przeslij mi link do tego forum.

Uprawnienia umieszczania postów