Ja dopiero co sobie zakupiłam czekoladowe elipsy za bardzo śmieszne pieniądze, chętnych na kupno nie było a ja bardzo lubię ten kolor, ja człowiek lasu jestem więc brąz i zieleń to jest to co lubię najbardziej![]()
Ja dopiero co sobie zakupiłam czekoladowe elipsy za bardzo śmieszne pieniądze, chętnych na kupno nie było a ja bardzo lubię ten kolor, ja człowiek lasu jestem więc brąz i zieleń to jest to co lubię najbardziej![]()
moim zdaniem żółty jest mniej chodliwy![]()
Kupiłam czekoladowe elipsy wełniane rozmiar 5 za 370 zł, według mnie to dość niska cena jak za wełnę didka.
to ładna cena, bo mi proponowano za 450zl i odmówiłam
raczej mam na myśli japana z wełną, sweet place z kaszmirem i grecji-wszystko w brązach. Ceny były atrakcyjne.Chociaż kokadce zaraz minie pół roku jak wisi tutaj. A już PRAWIE mialam kupca- wadą bylo to że to był rozmiar 5
Ostatnio edytowane przez Wiewiórka ; 19-12-2013 o 19:21
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Mnie wcześniej też za tyle proponowano i też odmówiłam![]()
ja gdybym miala wybierać między żółtym a brązem to bez wahania brałabym brąz. O KKDce swojej piszesz? Ja widzę, że KKD ogólnie nie jest lubianą firmą w PL....
ja nie lubię ciepłych brązów, ciemno-czekoladowe ok, ale większość chustowych brązów jakie widziałam to raczej ciepłe odcienie. a ja wyglądam w takim brązie jak chora : cera robi mi się zielono-ziemista.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny