zawsze na bambus, czy konopie można położyć wkładkę z mikropolaru, żeby dziecko czuło sucho![]()
zawsze na bambus, czy konopie można położyć wkładkę z mikropolaru, żeby dziecko czuło sucho![]()
Popieram opcję kieszonkową. Zaraz dzieć zacznie się przemieszczać, także podczas przewijania, kieszonki będą najwygodniejsze do zakładania.
Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014
Węszę za kieszonkami, potem pewnie przyjdzie czas na jakieś formowanki, spróbuję pożyczyć więcej Mikulowych otulaczy, skoro dobrze nam służą. Dzięki za wszelkie sugestie i wyczerpujące opisy różnych pieluchowych akcesoriów!
OT, Marylove, jesteś tą Marylove, od której odkupiłam szare Marsupi?![]()
No ba, marylove jest tylko jednabtw troszkę potem żałowałam tego marsupi
ale mam nadzieję że posłużyło a ja przy następnej nówce zostanę tylko przy chustach
![]()
Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014
tak, ale w nocy lubię małą jak najszybciej przewinąć, by jej nie wybudzać, często zakładam jej pieluchę gdy ona leży na brzuszku, bo wtedy sie nie rusza, układanie wkładki na formowance jest dla mnie wtedy dodatkową "atrakcją" po za tym musiałabym mieć wkładki wielkości całej formowanki, bo moja córa ma mokrą najmocniej na środku i z przodu, taki mały prostokąt wzdłuż mnie raczej nie zbawia,
wyobraź sobie 24 godzina, mała zaczyna kwiczeć, wstaję, karmię (mm, więc muszę jeszcze to wymieszać) ona najedzona pręży sie jak kotka, kładę ją na naszym łóżku na pleckach i zaczynam przebieranie- ona na brzuch, ok. zaczynamy, udało się rozebrać dół i zdjąć pieluszkę, ostrożnie, by nie rozbudzać, biorę nową formowankę i podkładam jej z przodu, potem zapinam powoli i delikatnie, z otulaczem podobnie, bo jak się ruszy to moja misterna robota zaczyna się od nowa....o 4.00 gdy formowanka będzie juz mocno nasiąknięta powtórka z rozrywkizazdraszczam dzieci śpiących całą noc...