eee...lepsza metaboliczna niz dermatologiczna w tym przypadku
Pierz bez proszku i płynów do płukania kilka razy, dobrze by było na 60 stopniach. to rozpuści resztki.
ładne oprawki![]()
eee...lepsza metaboliczna niz dermatologiczna w tym przypadku
Pierz bez proszku i płynów do płukania kilka razy, dobrze by było na 60 stopniach. to rozpuści resztki.
ładne oprawki![]()
Z dermatologicznymi mam jako takie doświadczeniei przynajmniej wiem, jak się obchodzić
Będziem płukać zatem.
Co do nośności, to w wiązaniu z przodu już mi dokucza, ale nie wiem, czy to ta chusta, czy w innej też by tak było, bo od ładnych paru tygodni wiążę głównie na plecach. I na plecach w tej chuście - było póki co - w porządku.
Dziękuję!![]()
Gratuluję zakupu! Do twarzy Wam
I faktycznie - wypłucz, może była prana w większej ilości proszku albo "przepłukana" płynami, zapach mógł się ulotnić a we włóknach pozostałości detergentu są...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Jutro zatem wstawiam pranie.
Plecak z krzyżema to wszystko dzięki malabru.
Świetnie dociska mi dziecko do pleców, jestem spokojniejsza o trzymanie, nieletni może się wyginać i prężyć do woli. No i lepiej przenosi ciężar moim zdaniem od plecaka prostego, poły wygodniej układają się na ramionach, węzeł działa jak pas piersiowy w dobrym plecaku. Tylko odkładać śpiącego nie umiem jeszcze za bardzo, szukamy metody.
Dziś znów się w nino motaliśmy, jestem urzeczona tym, jak mało ta chusta osiada (w porównaniu np. z Perłą z bambusem) i jak zgrabny ma węzełek. Zaczyna mi chodzić po głowie jakieś farbowanie, skoro ona już taka sprana?![]()