Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: skrawki Little Frog

Mieszany widok

Domyślnie

Dużo! I duże Tak na oko długa chusta waży ok. kg i myślę, że mniej więcej tyle tego tam jest.

Chustomanka Awatar pestka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Ja jestem rozczarowana tymi skrawkami. Paczka (nierozpakowana) ważyła niecałe 1800 a zamawiałam 2*1kg (zważyłam bo wydawała mi się dość mała) miały być kawałki 20-60cm -tych 60 prawie nie było, a sporo kawałków jeden bok miało mniejszy niż 20cm. Jeden większy kawałek, jest cały poprzeszywany. Miałam wielkie plany co do nich a wyszło że mi na te plany nie starczy materiału

Chustomanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pestka Zobacz posta
    Ja jestem rozczarowana tymi skrawkami. Paczka (nierozpakowana) ważyła niecałe 1800 a zamawiałam 2*1kg (zważyłam bo wydawała mi się dość mała) miały być kawałki 20-60cm -tych 60 prawie nie było, a sporo kawałków jeden bok miało mniejszy niż 20cm. Jeden większy kawałek, jest cały poprzeszywany. Miałam wielkie plany co do nich a wyszło że mi na te plany nie starczy materiału
    A reklamowałaś to u nich? Ja wczoraj swoje odebrałam i nawet nie ważyłam,z ciekawości to chyba zrobię. Moje wyglądają na pierwszy rzut oka ok,ale też nie przyglądałam się za bardzo bo.to już wieczornego.ogarniania dzieci był czas.
    Może napisz do.nich?

Chusteryczka Awatar Leoni
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pestka Zobacz posta
    ja zamawiałam jakiś czas temu skrawki-przyszły duże,paczki nie ważyłam ale stwierdziłam że jednak kolory mi nie pasują, bo jakieś same ciemne były. .Wysłałam formularz zwrotu i odesłałam w ciągu 10 dni- pieniądze zwrócili razem z kosztami przesyłki.
    Mozesz je zwrócić albo reklamować że paczka była za lekka

Chustomanka Awatar Karolcia82
    Miejscowość
    Opolskie

Domyślnie

Koleżanka zamawiała ostatnio i przyszły śliczne, duże. Na panel do nosidła w sam raz.

Pomoc dla JULKI - Fundacja Kawałek Nieba http://www.kawalek-nieba.pl/?p=4432
    Doradca Noszenia ClauWi https://www.facebook.com/zwiazanimiloscia/
    HandMade https://www.facebook.com/BizutkiKarolci/

Chusteryczka Awatar czyżyk
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Są skrawki w różnych rozmiarach i składach

Chustonoszka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Dzięki za info. Załapałam się na najmniejsze (będzie na patchwork ) i trochę większe. Zyskałam też okazję zobaczenia na żywo różnych chust - nigdy jeszcze nie widziałam tylu naraz
    Ostatnio edytowane przez juchazla ; 05-02-2016 o 15:27

Uprawnienia umieszczania postów