-
Chusteryczka
odpieluszkowana w 2 dni:O i patent na nocnik turystyczny
Teraz już chyba mogę to napisać...
Hania od malutkiej robiła kupę na klopik,
sikała tez na klopik ale jak MI się zachciało;D
wysadzałam mniej lub bardziej regularnie po spaniu, po jedzeniu, przy zmianie pieluchy
ZEROWE cisnienie miałam na to, ale jak sadzałam-sikała
pewnego dnia -ok 2 miesiące temu, cos ją uczuliło i w kilka chwil pipka się TAK ODPARZYŁA, ze slady są do dzis, a mija kolejny miesiac
w kazdym razie, natentychmiast zdjęłam pieluchy, zarządziłam całodobowe wietrzenie i....juz nie wrociliśmy do pieluszek!!!
1 dzien sikała na luzaku w majty
2 dzien raz w majty raz w nocnik
kilka kolejnych dni sucho
potem przez kolejnych kilka np 1 padka co 3 dzien
i koniec.
drzemki suche, noce suche w systemie 10 suchych 1 mokra
sika dzielnie w marketach, w gosciach, trzyma az jest okazja...korzystamy na maksa z nocnika turystycznego co to jest takze nakładką i jestem ZACHWYCONA
chciałam się podzielic swoim patentem ktory pewnie kazdy zna ale ....moze ktos nie wpadł i mu sie przyda?
na skrzydełka nakladam foliowki zwykle i jak musze ją wysadzic w jakims publicznym kiblu to nic naszego nie dotyka do klozetu, po wysikaniu te foliowki wyrzucam, myjemy rece płynem antybakteryjnym i juz, super higiena
nie dokupuje wkladow dodatkowych tylko zuzywam plastiki ktore chcac niechcac mam (chocby ziemniaki w nich dostaje) do srodka wrzucam pol jednorazowki z lidla (6zł 14sztuk)i sprawdza sie suuper
i zamiast 12zł za 10 sztuk mam 6zł za 28 sztuk
) (połówka wystarcza!)
fajnie jest mieć odpieluszkowane dziecko.
bałam sie wczesniej napisac zeby nie zapeszyc
jestem w szoku, ze tak szybko i trwale!
Uprawnienia umieszczania postów