Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Śliczna chustaNa zywo jest tez taka ciepła ( o odcień mi chodzi
)?
Jest słoneczna,bardzo ciepła![]()
Niestety fotki w sztucznym świetle zabierają jej uroku![]()
Picikola,nie miałam ani jednej,ani drugiej
Chusta jest cienka,gładka..
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
To ja dziękujęZamieszczone przez marza
Ślicznie Wam w ananasku !
Kubek 25.10.2001, Lenka 25.09.2007
http://www.bystrzaki.pl, zabawki edukacyjne, chusty Babylonia, Lennylamb, Nati
http://igorwalczyooddech.synek.pl
Doradca Laktacyjny CNOL
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
Instruktor Masażu Shantala
Piekny pasiak, taki subtelny!!!!Ja czekam na real foto tego różowego.
wow, ale piekna![]()
![]()
, myslalam ze Ona jest bardziej zlota, ale teraz mam dylemat
![]()
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
marza wiedziałam że nie wytrzymasz![]()
![]()
![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
pięęęęęękna![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
Prześliczna, kolorki rewelacyjne, wszystko razem cudne.
prześlicznie Wam w niej, chusta idealna dla blondynek![]()
a mnie się jednak curacao podoba najbardziej
Ania-mama Magdy (10.05.2008)
Moja absolutna faworytka wśród nowych BB.
Gratuluję zakupu![]()
jest piekna..gdyby nie to ze zakochalam sie w zarze to pewnie bym zaczela sie zastanawiac..a moze jeszcze zmienie zdanie..
Śliczna, w ogóle bardzo podobają mi się te babylonie, np taka Green Peas czy pampkin- śliczności!!!
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Ślicznie wyglądacieFajne kolorki
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
No to decyzja zapadła... niedługo ananasek i do nas przybędzie. Dziękuję za fotki właśnie takie chciałam zobaczyć. Zastanawiałam się pomiędzy ananaskiem a Lychee. Na pierwszy rzut ananasek. Ale jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa. Mąż tylko się śmieje ze mnie i pyta czy to będzie nasza ostatnia chusta czy nie. Na co ja z oburzeniem mówię, że jeszcze nie mamy kółkowejAle ostatnia z pewnością nie. Wróże im długie noszenie na Kluseczce a potem może Pan pobłogosławi kolejnym chuścioszkiem.
![]()
Ale się rozgadałam.... Jeszcze raz dziękuję za fotki. Dzisiaj zamówimy ananaska.
pieknie wygladacie!!
mialam brac blue curacao ale ....chyba ananaska zamowie juz na dniach
![]()
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
Przepiękna ta chusta i rzeczywiście kolorystyka jak ananas
Piękna chusta.