o cholera.... mąż w nocy dorwał mi się do kompa. Przepraszam
I teraz zastanawiam się, czy dostanę ostrzeżenie za udostępnianie komuś konta (to nie było celowe), czy mam skasować post- ale też nie wolno... Naprawdę przepraszam![]()
o cholera.... mąż w nocy dorwał mi się do kompa. Przepraszam
I teraz zastanawiam się, czy dostanę ostrzeżenie za udostępnianie komuś konta (to nie było celowe), czy mam skasować post- ale też nie wolno... Naprawdę przepraszam![]()
Ostatnio edytowane przez precikuranowy ; 17-01-2014 o 11:29
Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
i Alicja- aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)
hmmm,to moe ja chociaż trochę się do wody dorzucęjakieś 2 czajniki jestem w stanie odlać
jak On taki fan morskich klimatów to namów go jeszcze na Ryby Didymosa ,Krakena Nati i co tam jeszcze
hehehe,chciałam wcześniej pytać,czy on tak sam od siebie: bo takie rzeczy sie normalnie nie zdarzają
![]()
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
Nie jestem fanką bambusa, lubię grubą bawełnę, ale w tym przypadku to właśnie bambus mnie bardziej oczarował - bardzo fajnie mi się wiąże, nie jest śliski, też jest gruby, ale nie tak jak bawełna, IMO ma potencjał jak chodzi o nośność... No cudo, zostaje ze mną.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)