Pokaż wyniki od 1 do 20 z 277

Wątek: Galeony

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar malgos
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jednak zmieniam zdanie po zamotaniu jednak coś widać , świetny wyszedł ten żaglowiec na takim maluszku w kangurku, widać proporcje dobrali, przemyśleli choć trochę obrazki pod kątem wiązań. Mnie zawsze denerwuje, jak na makiecie coś ślicznie wygląda, a po zawiązaniu okazuje się, że połowy wzoru nie widać, albo jakoś fatalnie się układa, za duży, za ordynarny wychodzi, a na makiecie kusi takie subtelne cuś.

Ciekawa chusta, nietuzinkowa. Śmiem twierdzić, że dużo ładniejsza niż te wszystkie okinami Oschy . Tam jest bajeczka, a tu jest opowieść, coś z pazurem, z charakterem jednak. Mroczne te żaglowce-wędrowce, żaglowce-widmo, te wydęte dumnie żagle, tu i ówdzie poszarpane jakby skrzydła nietoperza, poprzecinane masztami, linami mają coś niepokojącego, coś drapieżnego w sobie... I ta gładka toń, jakby kryła pod lustrem inne życie...

Chusta hipnotyzuje, chce się myszkować wzrokiem po jej zakamarkach.

Turkus najsłabiej wypada wg. mnie, ale te czarno-białe i czerwono-białe rewelacyjnie wyszły.

W plecaku na dużym dziecku będzie jeszcze więcej, będzie co oglądać. Podoba mi się, no! Chyba zaczyna się nowa epoka .
    Ostatnio edytowane przez malgos ; 11-12-2013 o 23:06
    M&M 2006 , M 2009, M 2013, M 2017

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malgos Zobacz posta
    Jednak zmieniam zdanie po zamotaniu jednak coś widać , świetny wyszedł ten żaglowiec na takim maluszku w kangurku, widać proporcje dobrali, przemyśleli choć trochę obrazki pod kątem wiązań. Mnie zawsze denerwuje, jak na makiecie coś ślicznie wygląda, a po zawiązaniu okazuje się, że połowy wzoru nie widać, albo jakoś fatalnie się układa, za duży, za ordynarny wychodzi, a na makiecie kusi takie subtelne cuś.

Ciekawa chusta, nietuzinkowa. Śmiem twierdzić, że dużo ładniejsza niż te wszystkie okinami Oschy . Tam jest bajeczka, a tu jest opowieść, coś z pazurem, z charakterem jednak. Mroczne te żaglowce-wędrowce, żaglowce-widmo, te wydęte dumnie żagle, tu i ówdzie poszarpane jakby skrzydła nietoperza, poprzecinane masztami, linami mają coś niepokojącego, coś drapieżnego w sobie... I ta gładka toń, jakby kryła pod lustrem inne życie...

Turkus najsłabiej wypada wg. mnie, ale te czarno-białe i czerwono-białe rewelacyjnie wyszły.

W plecaku na dużym dziecku będzie jeszcze więcej, będzie co oglądać. Podoba mi się, no! Chyba zaczyna się nowa epoka .
    tej pani grogu dać!!!

brawo

M. X.08 [*] M. X.12

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Piękna chusta! Tylko jak dla mnie jednak za dużo się na niej dzieje, wolę tradycyjne Oki

Chustomanka Awatar rodzynka007
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

piekna niebieska hehe to jak mi maluchy wyrosna z chust to na scianie można ja powiesiec

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Wow... i wow, rzeczywiście inna niż wszystkie do tej pory!
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malgos Zobacz posta

Polac tej pani!
    Zgadzam się ze wszystkim.
    I chętnie bym moje duze dziecko w takie żaglowce zapakowała- wygladałaby super, zwłascza w tych czerowych

Chustofanka Awatar precikuranowy
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Zakochałam się, jest niesamowita No i chcę ją mieć. Gdzie można kupić to cudo?
    Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
    i Alicja
    - aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Też się zachwyciłam jak zobaczyłam Do tego świetna sesja i dobre wiązania - brawa dla LL i modelek!

Czyli co - teraz mozna juz wszystko przenieśc na chustę Rzeczywiscie nowa era! Tylko pewnie dwukolorowo - bo wyobraźcie sobie impresjonistów z ich kolorami
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustoholiczka

Domyślnie

Sliczna chusta i piekna sesja!!!!

Chusteryczka Awatar malgos
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Też się zachwyciłam jak zobaczyłam Do tego świetna sesja i dobre wiązania - brawa dla LL i modelek!

Czyli co - teraz mozna juz wszystko przenieśc na chustę Rzeczywiscie nowa era! Tylko pewnie dwukolorowo - bo wyobraźcie sobie impresjonistów z ich kolorami
    Aginia, to jest genialna myśl!!! Na wiosnę, lato - fantastycznie by się komponowały z letnimi sukienkami, igraszki kolorów, światełka, ogniki, booosko by było . Oj tak, CZ-E-K-A-M-Y .
    M&M 2006 , M 2009, M 2013, M 2017

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Jasny gwint - ekstra.
    Tylko wkrótce - to kiedy????????

Chustoholiczka Awatar guzik
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

śliczna chusta
    jest zaskakująca, bo inna od tych dostępnych na rynku. Gdyby bylo tylko kogo nosić...
    Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021

Chusteryczka Awatar jewa
    Miejscowość
    Pochodzę z Łomży aktualnie mieszkam w Białymstoku (daleko nie wyemigrowałam ;) )

Domyślnie

Na FB pojawiły sie kolejne kolory:

Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
    Krzyżykowy świat Ewy Chustowanie na Podlasiu JEWA BLOG PORADNI

Chustomanka Awatar dagape
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dzieło sztuki! *.*
    Wiadomo jakie będą ceny?

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guzik Zobacz posta
    śliczna chusta
    jest zaskakująca, bo inna od tych dostępnych na rynku. Gdyby bylo tylko kogo nosić...
    no właśnie tak sobie pomyślałam, że rząd nasz powinien takie chusty za darmochę rozdawać to by się wtedy przyrost naturalny dopiero zwiększył -żal by było mieć i nie nosić z powodu braku wsadu
    Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018

Uprawnienia umieszczania postów