Pokaż wyniki od 1 do 20 z 277

Wątek: Galeony

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar malgos
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jednak zmieniam zdanie po zamotaniu jednak coś widać , świetny wyszedł ten żaglowiec na takim maluszku w kangurku, widać proporcje dobrali, przemyśleli choć trochę obrazki pod kątem wiązań. Mnie zawsze denerwuje, jak na makiecie coś ślicznie wygląda, a po zawiązaniu okazuje się, że połowy wzoru nie widać, albo jakoś fatalnie się układa, za duży, za ordynarny wychodzi, a na makiecie kusi takie subtelne cuś.

Ciekawa chusta, nietuzinkowa. Śmiem twierdzić, że dużo ładniejsza niż te wszystkie okinami Oschy . Tam jest bajeczka, a tu jest opowieść, coś z pazurem, z charakterem jednak. Mroczne te żaglowce-wędrowce, żaglowce-widmo, te wydęte dumnie żagle, tu i ówdzie poszarpane jakby skrzydła nietoperza, poprzecinane masztami, linami mają coś niepokojącego, coś drapieżnego w sobie... I ta gładka toń, jakby kryła pod lustrem inne życie...

Chusta hipnotyzuje, chce się myszkować wzrokiem po jej zakamarkach.

Turkus najsłabiej wypada wg. mnie, ale te czarno-białe i czerwono-białe rewelacyjnie wyszły.

W plecaku na dużym dziecku będzie jeszcze więcej, będzie co oglądać. Podoba mi się, no! Chyba zaczyna się nowa epoka .
    Ostatnio edytowane przez malgos ; 11-12-2013 o 23:06
    M&M 2006 , M 2009, M 2013, M 2017

Uprawnienia umieszczania postów