Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30

Wątek: Wymarzony, optymalny stosik - wypowiedzcie się :)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez inek Zobacz posta
    Powtorze sie, ja z formowankami w ogole nie chce miec nic wspolnego kieszonki ujda, ale dla mnie mistrzem jest Tots Bots AIO v2 i v3 i nic innego! tylko, kurcze, pralke bym chciala, bo od ponad pol roku recznie jade co wieczor :/
    Medal dla ciebie za ręczne pranie pieluszek
    U nas kieszonki tez monotematycznie dość, a na noc formowanki i pul, lub wełniak, latem zawsze wełniak
    Ale są też fajne SIO, moim zdaniem lepsze do AIO bo schną szybciej.
    Magenta, cieszę się, że Ci grovia pasuje

Chustomanka Awatar sylviontko

Domyślnie

i ja się wypowiem...
    u starszego , pieluchowany od 3-go mz, bo wcześniej małe pojęcie o wielo mieliśmy, same kieszonki, przy młodszym od urodzenia formowanki plus wełna (nie wymyśliłam jeszcze wtedy maluśkich otulaczyków PUL), póżniej przy obu formowanki i otulacze - PUL/wełna. Ostatnio naszło mnie na kieszonki, ale przy dziecku 2,5 letnim non stop wsiorbującym mnóstwo płynów , to się raczej nie sprawdza, wolę tetrę i otulacze (ładuję dwie zwykłe tetry i otulacz).
    Jeśli miałabym szykować stosik dla trzeciego, to kilka otulaczy NB, wkłady do nich pasujące, później... hmmm... chyba formowanki i otulacze. Jakoś zawsze, odkąd urodził się młodszy, pokochałam to zestawienie..
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
    _
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Uprawnienia umieszczania postów