Nie macie już trochę przesytu? Wszędzie w roli modelki Natalia O'Shea. Oscha, Artipoppe, Diva Milano, Ellevill... nie wiem, gdzie tam jeszcze. Ale wszędzie, gdzie pojawi się jakiś nowy wzór to w roli modelki ta sama mama. Ech...![]()
Nie macie już trochę przesytu? Wszędzie w roli modelki Natalia O'Shea. Oscha, Artipoppe, Diva Milano, Ellevill... nie wiem, gdzie tam jeszcze. Ale wszędzie, gdzie pojawi się jakiś nowy wzór to w roli modelki ta sama mama. Ech...![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
a Mucha?
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Mucha też chusty reklamuje!?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
no ba
Little Frog
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Czy wy mówicie o tym samym musze?
mi się podobają modelki nati![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
hahhaha
no nie.
Anna Mucha nie reklamuje jescze chust. to błont polskich producentów
a modelki i sesje nati są ładniejsze niż same nati![]()