ja też robie mała mi lub francuza z resztka włosów chowanych pod warkocz.
ja też robie mała mi lub francuza z resztka włosów chowanych pod warkocz.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
ja mam kucyka lub rozpuszczone, ostatnio zauważyłam, że faktycznie mi zaczynają przeszkadzaćpół życia przechodziłam w ogonie długim do pasa(włosy proste jak po prostownicy, niewymagające) jako 23 latka ciachnęłam za ucho i teraz znów mam ochotę obciąć, ale w sumie to wolę jednak długie, do ramion przynajmniej...
U mnie przy bardzo długich włosach warkocz wystarczał
Ale jesli Ci przeszkadzają włosy to może spróbuj zebrać te z przodu i po bokach i zwiąż mały kucyk wysoko, nieco z tyłu głowy, a resztę włosów zapleć/zwiąż? Ewentualnie zepnij, zwiąż i jakiś turban sobie zapodaj, albo chustkę na głowę![]()
Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
Zbieram pranie na szybko, zaraz przychodza znajomi, no i mlody postanowil akurat teraz miec wylew czulosci. Wiec szybko jego na plecy, dredy mu wpadaja do buzi, nie mam czym zwiazac. Ale,ale, stringi na gumce, dobrze sie rozciagaja, obkrece z dwa razy i bedzie kok. Na prawde swietnie trzymalyZ tym, ze zorientowalam sie co mam na glowie w sumie tuz przed pojsciem spac, i caly wieczor z tymi stringami w dredach chodzilam
![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
melodi, dobrze że do kościoła się nie wybrałaś po drodze![]()
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
Melodi, cudnie!
Od razu mi się przypomniała historia, jak to mój mąż ściągnął kurtkę z suszarki (upraną dzień wcześniej) i pojechał w niej do pracy. Zorientował się dopiero po 20 kilometrach, tuż przed firmą, że do rzepa kurtki przyczepiły się w praniu moje czerwone koronkowe majtki. Dobrze, że nie wszedł tak do roboty, bo koledzy by mu żyć nie dali przez rok cały...
Moje chłopaki:
Mały - 25.04.14, Duży - 12.10.12
Zapraszam do mnie: http://www.chusty.info/forum/showthr...BCno%C5%9Bci-)
Nie mogę, uśmiałam się. Aż mój niemowlak na mnie patrzy dziwnie z czego tak ryczę xD
Maj 2014i Marzec 2016