przecież było tu losowanie skey kiedys .. i nikt sie nie przyczepił ..
chodzi o to ze to bylo na dziele sprzedam ??
nie łapie ...
przecież było tu losowanie skey kiedys .. i nikt sie nie przyczepił ..
chodzi o to ze to bylo na dziele sprzedam ??
nie łapie ...
oddawanie jest OK;
losowanie jest beee
I chciej tu cżłowieku być sprawiedliwym i dać wszystkim "chciejkom" równe szanse![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Losowanie w wątkach sprzedażowych jest zakazane. Nie wiem czy kiedyś było to w regulaminie. Na pewno o tym czytałam.
W wątkach sprzedażowych obowiązuje kolejka.
Jeżeli ktoś chciał oddać fakturę to powinna obowiązywać zwykła kolejka. Ale nie wiem czy to nie powinno być w dziale "oddam".
Trochę śmieszne to dla mnie - bo jeśli osoba zakładająca wątek (czyt. sprzedajcy) może ustalić - sprzedaż bez kolejki, sprzedaż z kolejka na 12 h, sprzedaż z pierwszeństwem, ba nawet może wykluczyć osobę (i jej nie sprzedać!); skoro mamy możliwość jako posiadaczka danej rzeczy ustalać takie zasady - to dlaczego nie można losować???
Ja rozumiem LICYTACJI, ale sprawiedliwego losowania przez automat??
Dlaczego w takim razie faktury nie może wziąć pierwsza osoba w kolejce? Czy tak nie byłoby prościej?
Wykluczenie osoby ze sprzedaży mnie nie dziwi po tym jak ktoś zadeklarował chęć zakupu i osoba sprzedająca czeka np. 2 tygodnie na zapłatę bez wyjaśnienia dlaczego jest opóźnienie. Po czym dostaje info, że jednak nie kupuje. Może to być irytujące jak jest to nagminne u jednej osoby. Gorzej jak taka osoba dostanie chustę przed zapłatą i cisza. Już tak było.
Sprzedaż z pierwszeństwem jest zwykle dla osób które sprzedają i zastrzegają sobie prawo pierwokupu lub takich które wcześniej prosiły aby o nich pamiętać przy sprzedaży. A że nie jest to zobowiązujące i równoznaczne z chęcią zakupu to stąd opcja pierwszeństwa.
Nie, bo nie wszyscy siedzą prze komputerem non stop, a dzieki temu maja większą szanse na kupno chusty która została wypuszczona również w systemie losowania. Nie chodzi tu o praktykę sprzedawania za pomocą losowsnia ale oddania komuś faktury, która samemu dostalo sie w ten sam sposob![]()
Ale super,Fatal! Bardzo się cieszę,ze masz swoje oki![]()
Reszcie chcących życzę powodzenia w dzisiejszym polowaniu![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Draw invoices have now expired, we will list more of the Okinami Zen on our website between 2 and 2.30pm GMT today.