Znalzłam wlasnie pieluszki LennyLamb.czy ktoś juz miał lub sie skusił i bedzie niedługo testował?http://pl.lennylamb.com/nodes/13_pieluszki_wielorazowe
Znalzłam wlasnie pieluszki LennyLamb.czy ktoś juz miał lub sie skusił i bedzie niedługo testował?http://pl.lennylamb.com/nodes/13_pieluszki_wielorazowe
Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 11-04-2013 o 17:54
nie skusiłam, ale Twoim linkiem czuję się kuszonaswoją drogą to fajnie, że poszerza się oferta tańszych wielorazówek
no mnie tez kusi heh
tylko nie wiem jakie sa bo to chyba nowosc.
Pieluszki wielorazowe maja byc bardziej ekonomiczne - no ie wiem nie wiem skoro tak kusi że az trzeba kupic hehehhe i kupuje sie i kupuje hehehhe
a ona ma te niby 3 wklady w komplecie?i jakie jest ogolne wykonanie? ja sie niestety na twoja nie skusze bo moja Z. juz dziewatke przekroczyla![]()
Szukałam w szukaczu, ale nie znalazłam tematu, więc...
natrafiłam właśnie na pieluszki wielo w sklepie lenny lamb. Czy ktoś z Was używa może i wie coś więcej na ich temat? Jaka jest różnica między Pul a membraną? Jak schną? Jak się piorą? Itd.
Nie ukrywam, cena dość zachęcająca, poza tym w Polsce produkowane.Szkoda tylko, że na rzepy...bo ja nie lubię
![]()
są w testach ale jakoś nikt się nie kwapi żeby napisać recenzję a szkoda bo też jestem ciekawa - musiałam zrezygnować z testów
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
o już znalazłam wątekmożna skasować
![]()
Ja po testach niestety zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami: sama kieszonka milutka w dotyku, mięciutka, ale bardzo "kwadratowa" przez sztywne wkładki i szeroka w kroku prawie jak wonderoos. Z chłonnością nie było problemu, ale zakładaliśmy tylko dwa razy, bo bałam się, że pieluszka się rozpadnie - PUL wydaje się za cienki i przy rozpinaniu napek się niepokojąco naciąga, a w dodatku jedna z pieluszek dotarła do mnie już z rozwarstwionym PUL-em (jakby odklejała się miejscami folijka od spodu) - a byłam dopiero trzecia do testów! Generalnie nie kupiłabym niestety...
A ja mam pozytywne wrażenia. Pieluszkę nabyłam od BlaBla0, i jak na razie, na naszej 3 tygodniowej chudzince sprawdza się najlepiej z kieszonek które mamy - bo najzgrabniej się układa. Co prawda stosuję mniejsze wkładki niż te, które były w komplecie. Zobaczymy jak będzie za parę miesięcy, ale na razie jest ok.