Pokaż wyniki od 1 do 20 z 91

Wątek: LennyLamb /od 3 str recenzje nowego modelu

Mieszany widok

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie LennyLamb /od 3 str recenzje nowego modelu

Znalzłam wlasnie pieluszki LennyLamb.czy ktoś juz miał lub sie skusił i bedzie niedługo testował?http://pl.lennylamb.com/nodes/13_pieluszki_wielorazowe
    Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 11-04-2013 o 17:54

Chustomanka Awatar pelasia
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

nie skusiłam, ale Twoim linkiem czuję się kuszona swoją drogą to fajnie, że poszerza się oferta tańszych wielorazówek

Przydasie Pelasi - domowe przetwórstwo materiałowe i różne pomysły na zajęcia z dziećmi

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

no mnie tez kusi heh
    tylko nie wiem jakie sa bo to chyba nowosc.
    Pieluszki wielorazowe maja byc bardziej ekonomiczne - no ie wiem nie wiem skoro tak kusi że az trzeba kupic hehehhe i kupuje sie i kupuje hehehhe

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Ja się skusiłam, ale niestety... okazała się za mała - mam simple (wciąz wisi na bazarku) kupiłam niby jako one size a ona tylko do 9 kg - właśnie doczytałam...
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

a ona ma te niby 3 wklady w komplecie?i jakie jest ogolne wykonanie? ja sie niestety na twoja nie skusze bo moja Z. juz dziewatke przekroczyla

Chustonówka Awatar agni
    Miejscowość
    Łódź - Polesie

Domyślnie

też się właśnie na ich stronie natknęłam i kuszą żeby sprawdzić - ktoś jeszcze coś wie?

Chustofanka Awatar pani_olo
    Miejscowość
    Warszawa, Bielany

Domyślnie pieluszki lenny lamb, ktoś ma?

Szukałam w szukaczu, ale nie znalazłam tematu, więc...

natrafiłam właśnie na pieluszki wielo w sklepie lenny lamb. Czy ktoś z Was używa może i wie coś więcej na ich temat? Jaka jest różnica między Pul a membraną? Jak schną? Jak się piorą? Itd.

Nie ukrywam, cena dość zachęcająca, poza tym w Polsce produkowane. Szkoda tylko, że na rzepy...bo ja nie lubię

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

był gdzies wątek..
    ja miałam LL i szybko sie pozbyłam, kiepsko uszyta, nieforemna, napy robiły wrażenie jakby sie miały zaraz rozleciec
    najgorsza pielucha jaką miałam niestety

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

są w testach ale jakoś nikt się nie kwapi żeby napisać recenzję a szkoda bo też jestem ciekawa - musiałam zrezygnować z testów
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chustofanka Awatar pani_olo
    Miejscowość
    Warszawa, Bielany

Domyślnie

o już znalazłam wątek można skasować

Chustofanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja po testach niestety zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami: sama kieszonka milutka w dotyku, mięciutka, ale bardzo "kwadratowa" przez sztywne wkładki i szeroka w kroku prawie jak wonderoos. Z chłonnością nie było problemu, ale zakładaliśmy tylko dwa razy, bo bałam się, że pieluszka się rozpadnie - PUL wydaje się za cienki i przy rozpinaniu napek się niepokojąco naciąga, a w dodatku jedna z pieluszek dotarła do mnie już z rozwarstwionym PUL-em (jakby odklejała się miejscami folijka od spodu) - a byłam dopiero trzecia do testów! Generalnie nie kupiłabym niestety...

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

A ja mam pozytywne wrażenia. Pieluszkę nabyłam od BlaBla0, i jak na razie, na naszej 3 tygodniowej chudzince sprawdza się najlepiej z kieszonek które mamy - bo najzgrabniej się układa. Co prawda stosuję mniejsze wkładki niż te, które były w komplecie. Zobaczymy jak będzie za parę miesięcy, ale na razie jest ok.

Uprawnienia umieszczania postów