No powiem szczerze, że takiego zomo merynoska w rozmiarze 4-5 to bym chętnie przygarnęła. Ktoś z Polski mi upoluje, jeśli będą? Nie kupowałam jeszcze nic w sklepie Nati, różnice w cenie pomiędzy wersją .eu a .pl skutecznie mnie odstraszają.
mnie się ten wzó megaaaaaaaa podoba. Mam nadzieję,że dane i będzie któreś z kół kiedyś posiadać...
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
chusta mie so widzyi wątek wesoły
też lubię jak się ktoś kaszubszczyzny nie wstydzi, na codzień wszyscy jo gadają, a wśród "wielkomiastowych" wstydzą sie, serio
a się urodziłam we wieldzi wsi nad wieldzi młerzemi nic na to nie poradzę, a kto chce so ze mną sadnąc i popludrować zapraszam do checzy mojej kucha upiekę, albo w krómie kupię
wiele to nie przińdze doch! No tylko troszkę godom po kaszebsku, ale rozumiem prawie wszystko
![]()
Magenta, hehe. Pokłony biję, bo ja jak Kaszub zacznie szybko nawijać, to ni w ząb nie rozumiem. Pomimo że rodowita Kaszubka, to jednak korzeni mi brakuje - dziadkowie przyjezdni. Nie miał mnie kto nauczyć kaszubskiego. Ale naleciałości nadal mam - jo, sznek z glancem, keta, Gwiazdor (a nie św.Mikołaj), no i przezabawna konstrukcja zdania: "W domu chodzę na samych majtkach"DD
W kwestii chusty - dobrze że nie brałam, kolor nie dla mnie. Ale czarne ten limit dla niemieckiego sklepu (z amst zdjęcia) jest najnajnaj!!!
Fajowska!
A mnie się wyjątkowo podobają)))
Magenta![]()
,
Faktura, granat to nie jest. Ładna, ale jak widzę, że na zdjęciu obok leży ukochane indygo, to urok acero już trochę blednie. Metalizuje czy matowa? Ciekawa jestem fotek w akcji.![]()
Magenta hehehe
ale Ty masz piękną kolekcję Amstzawsze podziwiałam te kółka u Ciebie
czekamy z niecierpliwością na akszyn foto![]()
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
i jak tam acero w akcji? Amst masz może już jakieś zdjęcia?