zaczęłam dziś szukać, czy nie ma już takiego wątku, bo choroby dostaję przez te nieszczęsne suwaczki/chrome'a
czyli nikomu nie wiadomo o co chodzi?
zaczęłam dziś szukać, czy nie ma już takiego wątku, bo choroby dostaję przez te nieszczęsne suwaczki/chrome'a
czyli nikomu nie wiadomo o co chodzi?
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Parę lat temu maluchy.pl została zhakowana, pewnie do tej pory nic z tym nie zrobili.
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
też chciałam rozpoczynać wątek, bo niektóre strony z bazarku mi się nie otwierają (ale dopiero od dziś)
Mnie np blokuje, gdy chcę wejść w Ból ucha - zapalenie? Jak na szybko pomóc?
szczepionka MMR a goraczka
w MNK też
Ostatnio edytowane przez wildhoney ; 12-11-2013 o 12:52
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
ja też mam problem - w wątku z rajtkami.
Wildhoney - a co chcesz wiedzieć o uchu? czy tak losowo sprawdzałaś?
edit, widzę, że i do wątku o wynikach aukcji chustowej też nie mogę się dostać :/
A. 5.2010, M. 5.2012, A. 9.2016, M. 9.2016
Chciałam przeczytać, co tam napisano od mojej ostatniej wizyty
tesulo - ale chyba nie chodzi o to, by wchodząc na własne ryzyko zainfekować sobie komputer... chodzi o to, by uświadomić forumkom, że coś może byc nie tak - jest tyle stron z trackerami, ze można wybierać do woli i bez niebezpieczeństwa, że złapiemy jakiegoś wirusa.
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
goralko w Twoim wątku o puzzlach na drugiej stronie też wyskakuje taki komunikat
Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
Ale suwaczki z tej strony do tej pory funkcjonowały normalnie i nic nikogo nie ostrzegało. Pewnie ktoś w googlach dodał to jako stronę podejrzaną i teraz wyrzuca. Ja mam zainstalowany skaner na kompie i jak coś jest na rzeczy to on mi blokuje strony i informuje o złośliwym oprogramowaniu, a jakoś na maluchy.pl nie reaguje. Także mi jak zależy żeby zajrzeć do wątku to wchodzę na własne ryzyko i tylko poinformowałam, że jest taka opcja