Chodzę po domu z lalką na plecach. To chyba nie jest normalne. ?!?!
Chodzę po domu z lalką na plecach. To chyba nie jest normalne. ?!?!
Ania-mama Franka (2006)oraz Niny i Heleny (2010)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule®Dresden
Szkoła Noszenia Przywiązanie
SKLEP z chustami, nosidłami ergonomicznymi, pieluszkami wielorazowymi, akcesoriami dla niemowląt
Klub Kangura we Wrocławiu
Aniu ...nie jestZamieszczone przez forgetit
![]()
wybacz![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Biedronka, mądralo, ty masz kogo nosić, a ja już nie. Franek jak widzi chustę mówi tylko "buju, buju" i chce, żeby mu hamak robić, ale na plecach za nic nie daje się przywiązać. No to muszę jakoś sublimować swoje pragnienia, nie?
SKLEP z chustami, nosidłami ergonomicznymi, pieluszkami wielorazowymi, akcesoriami dla niemowląt
Aniu, jest jeszcze jeden sposob na zapelnienie tej lukihe he he
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
zdarza się![]()
znam takich co na spacer z lalką chodzą.. no dobra wracają po zajęciach.. z lalką na plecach![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Ania, ja widzę, że ty się chwyciłaś tego lepszego sposobuZamieszczone przez beannshi
Gratuluję
![]()
Forgetit,hehe..dobre![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Zamieszczone przez forgetit
I znowu wpadlam w chustoszał
Bede sie musiala do Ciebie albo Gosi wybrac na konsultacje, w koncu wy teraz jestescie profesjonalistki![]()
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
Wiesz co, ty masz więcej "wynoszonych" godzin, niż ja, więc myślę, że konsultacji nie potrzebujesz, ale jakby co, to zapraszam oczywiścieZamieszczone przez beannshi
![]()
cwiczyc trzeba, no nie?![]()
Dopoki nie lecisz z lalka w bagazu podrecznym, zeby moc zrobic konsultacje w Dzakarcie...to jest calkiem ok
pomysl..ile teraz masz pieknych wytlumaczen:
-kochanie, musze cwiczyc
-kochanie, musze sprawdzic, czym sie ta chusta rozni od innej
-kochanie, musze sie dowiedziec..a to tylko w tej ksiazce...
- kochanie, widzialam piekne zdjecia, musze tam pojechac
(po sredniozaawansowanym bedzie juz tylko gorzej, hehehehe)
Zamieszczone przez forgetit
No co Ty?! Nie widzisz ze ja jestem Chustonówka?????????![]()