Hm, to juz zboczenie chustowo-zawodowe
ps. Jak nastepnym razem ktos Was skrytykuje za noszenie w chuscie - odpowiadajcie, ze nawet Wielcy Mistrzowie "sie motali", jak nie sami - to choc swoje modelki:
![]()
Hm, to juz zboczenie chustowo-zawodowe
ps. Jak nastepnym razem ktos Was skrytykuje za noszenie w chuscie - odpowiadajcie, ze nawet Wielcy Mistrzowie "sie motali", jak nie sami - to choc swoje modelki:
![]()
enkeli - prywatnie mama Panny Migotki - Aino, od 14.01.2009
Mama Muminka: "Ale mogę Ci narysować jeża, jak będziesz grzeczna..." ("Tatuś Muminka i morze")
Pamiętaj, że Matkę Ziemię pożyczyliśmy od naszych wnuków...
No, bo ona dopiero probuje. Albo wklada dzieciatko i bedzie motac i dociagac za chwile, moze to ten trudny moment byl pokazany, a nie efekt..hehe
![]()
enkeli - prywatnie mama Panny Migotki - Aino, od 14.01.2009
Mama Muminka: "Ale mogę Ci narysować jeża, jak będziesz grzeczna..." ("Tatuś Muminka i morze")
Pamiętaj, że Matkę Ziemię pożyczyliśmy od naszych wnuków...
może to jest moment wkładania do kieszonki przed zasadniczym dociąganiem jeszcze? tak się łudze![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
no kurcze, przecież od razu widać, że dzieć bezpieluchowy, pewnie właśnie wychodzi na siku i zaraz wróci![]()
A mnie ta pani na pierwszy rzut oka się z naszą Monetete skojarzyła![]()
Zamieszczone przez Agnen
![]()