Pokaż wyniki od 1 do 20 z 68

Wątek: Puppi, wkłady, formowanki

Widok wątkowy

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Testerka: 17mcy, dziewczyna, chudsza niż dłuższa

Przede wszystkim zaskoczył mnie rozmiar - ogromna jest ta formowanka! My zapinaliśmy na najmniejszy rozmiar bez krzyżowania uszu formowanki i jeszcze było trochę zapasu (w formowankach innych firm zazwyczaj rozm M jest już trochę za ciasny).
    Strasznie dużo nap - nie lubię, bo zmniejszania na wysokość nigdy nie używałam ale to w każdym OSie każdej firmy chyba jest
    Za to przeszkadzały mi (wizualnie jedynie) krzywo nabite napy - podejrzewam, że wrażenie to potęgował wzór w paseczki - na ciapkach bym pewnie tego nie widziałam. Użytkowo bez zarzutu.

Wkład składany fajny, niestety zaczęła się na nim tworzyć taka plisa nie do rozprasowania w rękach - trochę to estetycznie mi przeszkadzało ale raczej nie miało wpływu na wygodę dziecka.

Wkład konopny - dla mnie niedobra długość, bo bym musiała go składać nierówno a to jakoś mi psychicznie przeszkadza. Ale bardzo milutki.

Chłonna pewnie jest ale dziecko mi mało sika a w nocy nie sika wcale, więc nie wiem ile by wytrzymała najwięcej.

Dla mnie ogromny minusem był przykaz prania w 40 stopniach. Testowa formowanka straszliwie śmierdziała po zamoczeniu, też pewnie dlatego, że nie była dobrze odkażona, bo IMO 40 stopni nie odkaża (nawet z dodatkiem odkażającym). Jakby to była moja pielucha to na pewno bym zaryzykowała i wylądowałaby na 60stopni
    Ostatnio edytowane przez HoliPoli ; 03-11-2014 o 19:29

Uprawnienia umieszczania postów