Pokaż wyniki od 1 do 20 z 42

Wątek: Zupelnie inny chustoMT.... + nowy (nie chtMT) mietek od Danny

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie Re: Zupelnie inny chustoMT

Kasiu, podaje wymiary:
    szerokosc panela: 42 cm
    wysokosc 48 cm plus dochodzi jeszcze wysokosc pasa biodrowego.

Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

W zeszlym tygoniu dostalam paczke ze Stanow.. a w niej nowy mietus uszyty przez przemila i bardzo zdolna Danny z TBW, ktora kilka miesiecy temu poznalam na TBW.

Nie wiem jak to ona robi, ale oba chustoMT, ktore mam od niej sa tak wygodne, jak...druga skora. Ten zostal uszyty z chusty girasol, ktora zafarbowalam, material dobierala Danny.

Obok mojego ChtMT byly tez przepiekne Lano-Smoki.. czyli chustoMT Ani.. uszyty z Lany, pieknej, czerwonej Lany, panel jest bombowo sliczny.
    Ania pewnie sama zaprezentuja nowa szmatke, przez telefon mowila mi, ze jest to chyba najwygodniejszy MT w jakim nosila.

Wczoraj bylismy w Muzeum Powstania Warszawskiego, byl tlum ludzi, wiec mlody siedzial mi na plecach, potem tylko w bardzo fajnej salce dla dzieci cieszyl sie z wszystkich zabawek.

Dzsiaj poszlam na spacer z mlodym i troche starszym, mlody siedzial w mietku, starszy robil foty Orlinek wazy juz pewnie 12 kg, a w tym MT zupelnie nie czuje jego ciezaru. Wielgachny kapturek jest jedynym modelem kaptruka, ktory Orli pozwala, abym zalozyla na jego glowke, pewnie dlatego, ze kojarzy mu sie z kapturem od jego bluzy Fotki sa z rozwinietym kapturkeim, ktory w ten sposob zaslania panel, ale chcialam pokazac jak duzy to jest kaptur.

Orlando ma 94 cm wzrostu, lubi miec raczki na zewnatrz.

no i fotka radosnego, umorusanego jogurtem mlodzienca

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

linda: ten twój mt jest po prostu przeeecudny.

w moim nosiłam kilka razy, dopiero dzisiaj udało mi się zrobić fotki. jeszcze raz ci linda dziękuję, że mam okazję nosić w takim cudeńku.

zdecydowanie jest to na dzień dzisiejszy najwygodniejszy mt jaki mam. zaraz po nim jest cudny moseskinder

mój mt jest jak pisała linda uszyty z lany rubin, której nikt nie chciał kupić zdecydowanie wolę tę chustę jako mt do tego danny dobrała cudny, klasyczny materiał w smoki. kapturek jest po prostu boski.

pasy są wypełnione, ale nie za bardzo- nie lubię mocno wypełnianych, bo mt po złożeniu starsznie duzo miejsca zajmuje. moim zadniem jak mt jest dobrze "wyważony" to nie musi mieć piankowych pasów.

no i cóż...kilka fotek. tyle, że z wrażenia po zamotaniu alexa na plecach zapomniałam odwrócić mt i dwa razy obfoconą mam stronę ze smokami...druga strona jest cała z lany:

Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Chusteryczka Awatar kamaal
    Miejscowość
    chwilowo Wietrzne Miasto

Domyślnie

Ale piękne te MT, oba.
    No i wam strasznie zazdroszczę, że dzieci wasze dają się jeszcze ponosić...
    Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]

Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Sliczne foty, Aniu! A Alexowi jak grzywka odrosla!
    Smoki sa piekne, ponosilam troche jak juz paczka przyszla, Lana to wprost idealna chusta na ChtMT!

A smoki sa tak fantastycznie klasyczne, dobre i dla chlopca i dla dziewczyny, dla mamy, taty... ach

Uprawnienia umieszczania postów