a ja polecam torbę do chusty, kupiłam niedawno i jestem zachwycona, wygodne szerokie ramię regulowane kółkami, pojemność sporej torby do wózka, niesamowita wygoda w noszeniu i na brzuchu i na plecach (noszę na ukos i nic się nie zsuwa)
a ja polecam torbę do chusty, kupiłam niedawno i jestem zachwycona, wygodne szerokie ramię regulowane kółkami, pojemność sporej torby do wózka, niesamowita wygoda w noszeniu i na brzuchu i na plecach (noszę na ukos i nic się nie zsuwa)
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017
zainwestuj w osła
Albo innego wielbłąda
A po cóż Ci aż tyle gratów?Ja wychodząc na miasto, poza portfelem, komórką, kluczami i torbą płócienną na zakupy nic nie ładuje do torby. Młodego na dworze nie przewijam nigdy (jakoś na spacerach nie sika
), no chyba że ide gdzieś w gości na dłużej to biore dodatkowo chusteczki, tetre jako przewijak i ze dwie pieluszki wielo
Taka moja natura
W zasadzie na zwykłe spacery też nic nie biorę (no...prawie nic), ale u mnie często przedłużają się, bo nie chce mi się kolejny raz wychodzić. Za jednym wyjściem załatwiam np. lekarza, sklep, gości, a to wszystko co najmniej w sąsiedniej miejscowości...
A gdzie kupiłaś? Możesz ja założyć tak, żeby pasek przechodził pod dzieckiem? Jak możesz to wrzuć fotę!
Jak nosiłam z przodu to na dłuższe wyjścia zakładała plecak po prostu, na krótsze torba normalna przecież na ukos przez ramię zakładana i tyle. Po za tym warto zacząć rezygnować z tachania setki tobołów!
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Ja kupiłam w kangali, wrzuć w google hasło: torba do chusty kangala, wyskoczą zdjęcia, są tam zdjęcia też na, manekinach i zdjęcia różnych ramion: prostych, wiązanych i z kółkami. Szyje je Monika Żurawska, jej torby są dostępne tez w sklepie www.ababa.net.pl, na facebooku (kangala, Monika Żurawska). Najlepiej kupić gotową, bo na zamówienie to czasem przychodzi czekać baaaardzo długo (2-3 miesiące, nawet dłużej niestety). Ja mam taką z ramieniem regulowanym kółkami jak do chusty kółkowej (kółka L-ki, bo nie ma tak szerokich sprzączek), szarą z niebieskim panelem z chusty girasol alpejskie dzwonki i niebieskimi kółkami. Pojemność spora, mieści mi się tam cała zawartość mojej wózkowej torby.
Edit: jak małego mam z przodu, to ramię na ukos prowadzę obok dziecka w chuście, ten pas jest na tyle długi, że spokojnie wystarczy i jeszcze zostaje rezerwa, jest tez szeroki, więc wygodnie się nosi. To samo, jak mam go na plecach, spokojnie zakładam torbę mając dziecko w plecaku,mogę poprowadzić ramię albo górą, albo przez dziecko, albo poniżej.
Edit 2. jak mi się uda, to jutro zrobię i wrzucę fotę. Na krótkie wypady mam małą torebkę na pasku (też z kangali),kupioną dawno już, do której wrzucam dokumenty, komórkę, chusteczki hig., klucze, portfel, smoczek itp., nawet zmieści mi się tam zapasowa pieluszka i mała paczuszka chusteczek do pupy. Też ma bardzo długi pasek, że mogę poprowadzić go pod dzieckiem. Ja noszę torby tylko na ukos mając malucha w chuście, bo denerwuje mnie to wieczne poprawianie torby jak mam ją normalnie na ramieniu.
Ostatnio edytowane przez malgos ; 03-11-2013 o 20:31
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017
Fajne te torby![]()
Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)