Pokaż wyniki od 1 do 20 z 45

Wątek: Chustomama na spacerze z wózkiem

Mieszany widok

Chustofanka Awatar JagodowaMama
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Ja pierwsze 7/8 miesięcy używałam tylko chusty. Potem od czasu do czasu mała jeździła w wózku. Od kiedy zaczęła chodzić głównie używamy wózka, bo większą część spaceru spędza na nóżkach, a w wózku jadą zakupy (nie muszę targać wózka po schodach). Zawsze mamy ze sobą kółkową lub nosidło.
    Wcześniej nie przypuszczałam,że polubimy wózek.

Chusteryczka Awatar czyżyk
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja mam wózek, ale od ponad 2,5 miesiąca go nie używam. Tydzień temu włożyłam synka do niego to był tak zszokowany co to jest, że był spokojny przez cały spacer i wizytę w sklepie. Dwa dni później już musiałam go na spacerze nosić na rękach hehe
    Na początku wózek mi się przydawał, jak były upały, albo mały spał w wózku w ogródku dziadków. Myślę, że jak przesiądziemy się na spacerówkę, to może będziemy częściej używali... Na razie jednak chusta, chusta, chusta

Chustomanka Awatar gienia
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

U nas wózek jest używany epizodycznie, co chętnie bym zmieniła. Mała ma wózkowstręt i muszę ją taszczyć. A chciałabym czasem swobodnie poszaleć na placu ze starszym. Mam cichą nadzieję, że jak zacznie siedzieć, to się zaprzyjaźni ze spacerówką.
    pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13

Uprawnienia umieszczania postów