dobrym sposobem na odwrócenie uwagi delikwetnta jest również taniec,albo kołysanie,albo np. delikatne przysiadypo prostu jakas forma ruchu, no i tak jak dziewczyny pisały ,wiązać się przy lustrze
U nas sie to sprawdzało
![]()
dobrym sposobem na odwrócenie uwagi delikwetnta jest również taniec,albo kołysanie,albo np. delikatne przysiadypo prostu jakas forma ruchu, no i tak jak dziewczyny pisały ,wiązać się przy lustrze
U nas sie to sprawdzało
![]()
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
Agrest177 - nie dołuj się, każdy kolejny raz jak zawiążesz będzie lepszygłowa do góry
spojrzalam też na zdjęcie, już jest lepiejco do wiązania nie pomogę, sama mam za mało doświadczenia
Udanego spaceru
IMO wiać progres
to dzisiejsze, chyba krzywo lekko ale całkiem całkiem
lepiej dociągnij, porządny węzeł i powinno się trzymać
sliczny dzidziuś
edit - w trakcie noszenia chusta (tym bardziej źle dociągnieta ) pracuje i luzuje się
latem porawianie (dociąganie) na spacerze nie jest w sumie problemem, zimą pod kurtką może być gorzej...
no, jak dla mnie to jest o niebo lepiej, na plecach gładziutko, super. Nawet jest równo chyba, bo wydaje mi się, że maluch tylko przekręca się w bok i lekko przechyla i dlatego wydaje się nierówno, ale stopy i kolanka równo są. Zrób jeszcze zdjęcie z obu boków i z tyłu. Jak dla mnie to możecie iść na krótki spacer jak najbardziej, a krótki dlatego, żebyś nie zmęczyła od razu kręgosłupa swego. I pilnuj,żeby poły były mocno dociągnięte, szczególnie w tych partiach dolnych panela, tam najczęściej wychodzą luzy. Na filmiku Iza w końcowej fazie wiązania zbiera luzy z dołu i dociąga je dodatkowo.
No i jeszcze dobrze jest pilnować, aby te poły na ramieniu nie poskręcały się i nie były za wąsko ułożone, bo wtedy wpijają się w barki. Powodzenia
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017