Ja nie Mart, ale sie wypowiem![]()
Mam 10 formowanych i 7 kieszonek. Wystarcza. Pranie robie co 2 dzien, zeby mi pieluszki zdazyly wyschnac (a i w wiadrze sie wiecej nie zmiescic)
![]()
Ja nie Mart, ale sie wypowiem![]()
Mam 10 formowanych i 7 kieszonek. Wystarcza. Pranie robie co 2 dzien, zeby mi pieluszki zdazyly wyschnac (a i w wiadrze sie wiecej nie zmiescic)
![]()
spokojnie wystarcza
pranie średnio co 1,5 dnia...co 2 - jak wyjdzie. kieszonki bardzo szybko schną. jak jest awaria to lądują na grzejniku.
tylko u nas ostatnio więcej w użyciu różnych patentów - wkładka, wkładka w tetrze w otulaczu lub galotkach wełnianych.
przy ec, jeśli chcę pilnować zmiany co najwyżej po 2 siuśkach to duża formowana pielucha ma niewielki sens. chyba, że rano, kiedy młoda sika co 5 minut a ja nie chcę żeby się z tym za komfortowo czuła.... wredna matka jestem....
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
A ja nawet nie wiem do czego wiekszosc tych pieluch sluzy.![]()
![]()
Zazroszczę,ja mamz 60 pieluch tetrowych,więc je użytkujemy,na to już nic nie zakładam,jak przesika to zmieniam rajstopki.Sara ma 10,5 miesiąca,mam nadzieję,że latem zapomnimy o pieluchach.
od 18 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
zasadniczo do zasikaniaZamieszczone przez perfect-woman
![]()
![]()
![]()
był gdzieś na forum słowniczek pieluchowy - poszperaj![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
dobre....zasadniczo do zasikania Cool Cool Cool![]()
Szymon 30.06.2006
Danusia 20.08.2007
Aniołek [*]
Franek 28.02.2010
Jadwisia 14.09.2012
http://www.bachroczek.pl/
dooobreee, ha ha
ja jak dziewczyny mi mówią, że się znam na EC to mówię, że jestem ekspertem od gów...ych spraw![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Dodałam opisy co jest co na moich zdjęciach (dla tych, które oczopląsu dostają)