Moje mialy wspolne i byly prane razem.
Moje mialy wspolne i byly prane razem.
C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012
U nas prane razem, ale pieluchy osobne. Tymek ma swoje nocne tylko, wcześniej, jak T. korzystał z kieszonek, to mała była jeszcze na tetrze+otulacz, potem T. się odpieluchował w dzień a mała podrosła i przeszła na kieszonki.
u nas też mieli wspólne i razem prane
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
U nas dwójka w pieluszkach na raz do października była. Córcia miała na początku swoje formowaneczki i różowego Flipa + swój mini wełniak, ale to z powodu jedynie rozmiarowego- prane pieluszki razem były. Potem razem na zmiane w OneSizach- kieszonkach śmigały smyki- teraz córa pieluszkowa, syn tylko na noc ma swoją giga CP bambusową
Łobuziak Chustofan 2010
Maleńka Chuścioszka 2012
pytam właśnie o dzieci z jakąś tam jednak różnicą wieku (chociaż bliźniaki też się mogą kwalifikować) - u nas będzie 2 lata różnicy i gdy prałam ostatnio ciuchy dziecięce Wicka i Lili, która się niebawem urodzi to tak mnie naszło - że nigdy nie wiadomo i że Lili może być alergikiem, albo może mieć jakieś problemy skórne spowodowane pieluchami. Chociaż z drugiej strony kupując pieluchy na bazarku mamy taką samą sytuację. Pieluchy siknięte przez inne dzieci - wyprane - nie robią krzywdy synowi
Mam zamiar prać razem i używać razem. Liczę też, że syn się kiedyś odpieluchuje![]()
Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014
moi mieli wspolne, prane tez razem. tylko u nas roznica wieku jednak spora byla, F uzywal glownie kieszonki a W cala reszte, a kieszonki tylko na dluzsze wyjscia. a ze obaj maja problemy skorne, to ja i tak wszystko (nasze ciuchy tez) piore w ecoverze...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Większość mają oddzielnych, bo stosuję różne rodzaje wkładów dla chłopców, więc nie mam problemu z rozróżnieniem. Formowanki też podzieliłam, ale to jakoś tak samo wyszło. Mimo to czasem zdarza się, że któryś któremuś coś podwędziPiorę razem.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl