Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: wielopieluchowanie więcej niż jednego dziecka - dylematy

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

Moje mialy wspolne i byly prane razem.
    C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

U nas prane razem, ale pieluchy osobne. Tymek ma swoje nocne tylko, wcześniej, jak T. korzystał z kieszonek, to mała była jeszcze na tetrze+otulacz, potem T. się odpieluchował w dzień a mała podrosła i przeszła na kieszonki.

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

u nas też mieli wspólne i razem prane

ChustoTata

Domyślnie

U nas dwójka w pieluszkach na raz do października była. Córcia miała na początku swoje formowaneczki i różowego Flipa + swój mini wełniak, ale to z powodu jedynie rozmiarowego- prane pieluszki razem były. Potem razem na zmiane w OneSizach- kieszonkach śmigały smyki- teraz córa pieluszkowa, syn tylko na noc ma swoją giga CP bambusową
    Łobuziak Chustofan 2010
    Maleńka Chuścioszka 2012

Chustomanka Awatar fiolka
    Miejscowość
    sielsko pod Krakowem

Domyślnie

pytam właśnie o dzieci z jakąś tam jednak różnicą wieku (chociaż bliźniaki też się mogą kwalifikować) - u nas będzie 2 lata różnicy i gdy prałam ostatnio ciuchy dziecięce Wicka i Lili, która się niebawem urodzi to tak mnie naszło - że nigdy nie wiadomo i że Lili może być alergikiem, albo może mieć jakieś problemy skórne spowodowane pieluchami. Chociaż z drugiej strony kupując pieluchy na bazarku mamy taką samą sytuację. Pieluchy siknięte przez inne dzieci - wyprane - nie robią krzywdy synowi
    Mam zamiar prać razem i używać razem. Liczę też, że syn się kiedyś odpieluchuje
    Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

moi mieli wspolne, prane tez razem. tylko u nas roznica wieku jednak spora byla, F uzywal glownie kieszonki a W cala reszte, a kieszonki tylko na dluzsze wyjscia. a ze obaj maja problemy skorne, to ja i tak wszystko (nasze ciuchy tez) piore w ecoverze...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Większość mają oddzielnych, bo stosuję różne rodzaje wkładów dla chłopców, więc nie mam problemu z rozróżnieniem. Formowanki też podzieliłam, ale to jakoś tak samo wyszło. Mimo to czasem zdarza się, że któryś któremuś coś podwędzi Piorę razem.

Uprawnienia umieszczania postów