Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: wielopieluchowanie więcej niż jednego dziecka - dylematy

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

nie, moje mialy wspolne - nie wiem jakim cudem mialabym je rozrozniac - to OF jesli chodzi o tetre, wklady itd. Tak samo bylo z otulaczami - jedyny wyjatek stanowily BG - mialam 3 rozowe dla corki i 3 niebieskie dla syna. Chociaz zdarzalo sie ze babcia zakladala rozowy synkowi Ale juz IB np. nie. No i oczywiscie razem pralam.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaduo Zobacz posta
    nie, moje mialy wspolne - nie wiem jakim cudem mialabym je rozrozniac - to OF jesli chodzi o tetre, wklady itd. Tak samo bylo z otulaczami - jedyny wyjatek stanowily BG - mialam 3 rozowe dla corki i 3 niebieskie dla syna. Chociaz zdarzalo sie ze babcia zakladala rozowy synkowi Ale juz IB np. nie. No i oczywiscie razem pralam.
    pytanie pewnie zakłada dzieci z róznicą wieku a nie bliźniaki

ja prałam razem, ale miałam tylko nocną pieluszkę Grzesia, po kilku razach przerzuciłam sie na jednorazówki na noc dla niego

Chustofanka Awatar mila

Domyślnie

U mnie prane były razem, ale to dlatego że większy syn zużywał 1 pieluchę/dobę (w nocy). Wcześniej używał jednorazowych bo nie miałam z czym ich prać.
    Nie było szans aby pomylić wielkiego wonderosa z newbornowymi Małego.
    Duży - VIII 2009, Mały 29 t.c. - XII 2011

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

Moje mialy wspolne i byly prane razem.
    C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

U nas prane razem, ale pieluchy osobne. Tymek ma swoje nocne tylko, wcześniej, jak T. korzystał z kieszonek, to mała była jeszcze na tetrze+otulacz, potem T. się odpieluchował w dzień a mała podrosła i przeszła na kieszonki.

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

u nas też mieli wspólne i razem prane

ChustoTata

Domyślnie

U nas dwójka w pieluszkach na raz do października była. Córcia miała na początku swoje formowaneczki i różowego Flipa + swój mini wełniak, ale to z powodu jedynie rozmiarowego- prane pieluszki razem były. Potem razem na zmiane w OneSizach- kieszonkach śmigały smyki- teraz córa pieluszkowa, syn tylko na noc ma swoją giga CP bambusową
    Łobuziak Chustofan 2010
    Maleńka Chuścioszka 2012

Uprawnienia umieszczania postów