Pokaż wyniki od 1 do 20 z 50

Wątek: Trzymajcie mnie, bo mnie kusi...

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar landa
    Miejscowość
    okolice Tarnowa

Domyślnie

Jolka jesteś the best
    Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

Chustofanka Awatar buraczanajolka
    Miejscowość
    3city

Domyślnie

a! zapomniałam!ale ja juz wiem ze kupię następna tkaną,tylko ze na przyszłe wakacje.w girasolu cora mi sie strasznie grzała.więc zocha bedzie potrzebowała cienszej chusty na lato.koniecznie))) hehe.więc ja juz teraz z lubością przechadzam sie po "bazarku" i oglądam oglądam ogladam))

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Któraś gdzieś kiedyś napisała, że przy pierwszym dziecku starcza jedna chusta, a potem jakoś się okazuje, że nie... Też mam syndrom wicia chustogniazda Na szczęście wrodzone sknerstwo trochę mnie powstrzymuje Na razie prawie nie noszę, mąż mi nie pozwala ("Ty i tak już jedno niesiesz") i sam się mota.
    A ubranek nie kupuję, i tak worki się w szafie nie mieszczą tych po Zosi, a mamy jeszcze chłopięce obiecane, jakby co.
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

ha! a dziś mój mąż przytoczył takie argumenty jak buraczanajolka, że potrzeby małego no i mój kręgosłup a bo ja stwierdziłam, że chusty to takie moje odrobiny luksusu, na to mąż, że przecież musza byc porządne bo dla małego!!! i wełna na jesień, len bo dobrze nosi itd...Ha! kocham męża swego!!!
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

a ja się właśnie spuściłam z łańcucha i w od poniedziałku kupiłam dwie chusty i jednego poucha...Za moje resztkówki z macierzyńskiego Zamiast jakieś ubranka i buty na jesień dla starszej córy...

Chyba czas wreszcie kieckę ślubną naprawić i sprzedać...Bo chustozaspokojona nie jestem wcale - do szczęścia brakuje mi Ulli, czerwonego leosia, niebieskich fal didkowych i w ogóle jakiegoś indio, no i przed chwilą obejrzałam gekony na zdjęciach

Jestem nienormalna. Ale dobrze, ze nie jedyna - w grupie zawsze raźniej...
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    ha! a dziś mój mąż przytoczył takie argumenty jak buraczanajolka, że potrzeby małego no i mój kręgosłup a bo ja stwierdziłam, że chusty to takie moje odrobiny luksusu, na to mąż, że przecież musza byc porządne bo dla małego!!! i wełna na jesień, len bo dobrze nosi itd...Ha! kocham męża swego!!!
    o tak, wełna na jesień! i tego będę się trzymać
    trzeba sobie w końcu jakoś racjonalizować chustoświra. a co!
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Domyślnie

ech, ja to już mam niesmak, muszę powyprzedawać to i owo...

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

świetny wątek ja choć jestem chustową świeżynką, to całą się trzęsę, kiedy wchodzę na chustobazar, bo w dzikim szale klepię kolejkę do wszystkiego, co się pojawia. i choć zarezerwowałam gadziska lniane, to kasę na nie przepuściłam wczoraj, a jeszcze mi się wełenka marzy jakaś i już węszę i już kombinuję, co sprzedać, co zastawić, żeby tylko mieć swoją drogą to już dawno nie czułam tak zaj...... ego (ups...) świra

Uprawnienia umieszczania postów