Czesc wszystkim.
Jestem swieza forumowiczka bez doswiadczenia z dziecmi. Nie mam jeszcze malucha ale chce sie przygotowac na jego przyjscie i doksztalcic w tym temacie wraz z moim partnerem. Zawsze bylam bardzo praktyczna osoba. Zylam z dnia na dzien i nie zastanawialam sie nad alternatywnymi rozwiazaniami. Co sie okazalo im prosciej tym lepiej. Zostalam wegetarianka ponad 2 lata temu, zaczelam zyc ekologicznie i prosto. Stawiam co prawda jeszcze nieporadne kroki ale mam nadzieje, ze z wasza pomoca i porada bede w stanie wyprobowac wiele korzystnych rozwiazan pojawiajacych sie w przyszlosci problemow.
Jak wspominalam chce bardzo miec maluszka. Mam 28 lat i moj instynkt macierzynski daje mi wyrazne sygnaly. Chce sie przygotowac do pelnienia roli matki wiec czesto odwiedzam moja przyjaciolke- forumowiczke HUSKYMAME- to ona polecila mi forum, no i oczywiscie jestem zafascynowana chustami, wielorazowymi pieluchami itp.
Niestety wracam za niecale 3 tyg do Anglii gdzie prawdopodobnie zostane na stale. Bede mieszkac w okolicach Cambridge. Mam nadzieje ze wsrod forumowiczek znajdzie sie jakas pokrewna dusza z tamtych rejonow.
Pozdrawiam Was serdecznie
ps: przepraszam za brak polskiej czcionki ale juz mam taka klawiature![]()