Pokaż wyniki od 1 do 20 z 138

Wątek: VOMBATI chusta kółkowa

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar maariposa
    Miejscowość
    Bemowo

Domyślnie

Właśnie się zorientowałam ,że jakimś cudem zapomniałam zamieścić moją recenzję testowej Vombati, za co gorąco przepraszam i już się poprawiam Zdjęć niestety nie udało mi się pstryknąć w czasie testów bo aparat akurat wyjechał z mężem w podróż służbową ale spróbuję opisać moje wrażenia po zobaczeniu i przetestowaniu chusty.
    Przede wszystkim potwierdzam wszystkie okrzyki zachwytu dot. wyglądu kółkowych Vombati. Zawsze podobały mi się na zdjęciach i byłam niezmiernie ciekawa jak wypadają w realu i potwierdzam: to prawdziwe dzieło sztuki! Cudny, niepowtarzalny ogon, staranność wykończenia, przeszycia, zakładeczki, dobór kolorów - cud, miód, malina!
    Materiał mięciutki (egzemplarz który ja testowałam to była chyba bombonierka), milutki, ładnie się dociągał, nie miałam żadnego problemu z prawidłowym ułożeniem go w kółkach, ramię szerokie, zakładkowe. Poza tym chusta świetnie trzyma. Nic się nie wrzynało, nie musiałam poprawiać, dociągać itd. Nosiłam moją 9-kilowa pannę i nie czułam jej ciężaru, żadnego dyskomfortu.
    Podsumowując, szczerze polecam - chusta naprawdę warta grzechu pod względem jakości wykonania, nośności i wizualnie powala na kolana
    Dziękuję za możliwość testowania

Chustofanka Awatar lamassu
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

miałam przyjemność nosić w Kwiecie Paproci z wypożyczalni.
    wypożyczyłam chustę na swój ślub i sprawdziła mi się na nim idealnie pod każdym względem.

chusta piękna, elegancka, doskonale pasująca na taką uroczystość jak ślub właśnie. Starannie i pięknie wykonana, bardzo skromna i gustowna, z lnu o fantastycznej strukturze.

nigdy w życiu nie miałam wcześniej chusty kółkowej dlatego byłam zaskoczona, że nie miałam większych trudności w jej założeniu, dobrze mi się ją dociągało, ramię bardzo wygodne i przede wszystkim wygodnie i pewnie mi się w niej nosiło, ba!! nawet tańczyło (patrz zdjęcie nr dwa po lewej stronie )
    a chyba najlepszą recenzją jest to, że kupiłam od Vombati inną chustę, mimo iż żadnej, a kółkowej tym bardziej, kupować już nie planowałam

Milenka 05.2009
    Zosia 11.2018

serendipity
    szaleństwa panny M-ki

Chustofanka

Domyślnie

Witam
    Ja rowniez dziekuje za mozliwosc testowania. To byla pierwsza chusta kolkowa, ktora mialam w rekach. Pod wzgledem estetyki wykonania, jestesm zadziwiona, po prostu piękna. Co do noszena, to udalo mi sie moją starsza pannice tylko na chwile wlozyc i ponosic po domu, bo ona przed chustami juzt od jakiegos czasu po prostu ucieka , a mlodsza jeszcze za mala do noszenia w kólkowej.... Więc co do noszenia sie nie wypowiem na teraz.
    Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków

Chustofanka Awatar Monique76
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Witam,

cóż ja mogę dodać do wcześniejszych opinii? Chusta pieknie uszyta, po założeniu ogon wyglądał rewelacyjnie. To było moje pierwsze spotkanie z kółkową i nie miałam żadnego problemu z założeniem i ułożeniem córki. Co prawda przy dłuższym spacerze musiałam dociągać materiał, bo Zosia mi osiadała coraz niżej - być może było to spowodowane nie do końca poprawnym ułożeniem?
    Na długie spacery moim zdaniem średnio się nadaje ze względu na nierównomierne obciążenie kręgosłupa i bioder, ale na takie szybkie wkładanie i wyjmowanie chuścioszka - ideał.
    Ja niestety z kółkowych nie będę mogła raczej korzystać ze względu na problemy z kręgosłupem i biodrem (po dwugodzinnym spacerze baaardzo bolało mnie biodro właśnie), ale fajnie było sie przymierzyć do tego typu noszenia.

Dziękuję za możliwość testowania.

Pozdr.
    Monika
    Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
    "I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
    A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm

Uprawnienia umieszczania postów