co tu dużo pisać ... chusta REWELACYJNA
pierwszy raz widziałam vombati testową na spotkaniu chustowym i się zakochałam tak że szybko zamówiłam sobie własną i tu wielkie pokłony dla Agi za cierpliwość bo marudziłam i przebierałam w materiałach okropnie
co do samej chusty:
piękna- idealnie pasuje do nas kolorystycznie (super że mozna sobie stworzyć chuste wyjątkową, niepowtarzalną taką wymarzoną ), len jak to len mnie się ale w połączeniu z satyną nie widać tego a ogon tak przykuwa uwagę,że całość wygląda super
dociąga się bez wysiłku materiał płynie przez kółeczka lecz mimo to dzieć nie opada nie trzeba dociągać w trakcie noszenia (maja ma teaz ponad 8,5 kg)
uszyta bardzo starannie z dbałością o każdy szczegół
dla mnie ważna jest cienkość materiału i mam nadzieję że będzie idealna na lato - z tą myślą głównie kupowałam
zwykle nosze po domu lub na krótkie wypady tak ok 15-20 min kilka razy dziennie ale ostatnio chusta była pożyczona (do chrztu!!!) na tydzień i tak się za nią stęskniłyśmy, że wczoraj byliśmy na ponad 1h spacerze młoda spała w najlepsze a mi było bardzo wygodnie fakt że pod koniec trochę już czułam majke ale głównie dlatego że podtrzymywałam jej głowę bo spała
ważne żeby szeroko rozłożyć pas na plecah i ramię (ja mam zakładkowe) i jest naprawde wygodnie
ogromnym plusem jest jej kompaktowość zajmuje naprawde malutko miejsca- spokojnie mieśći się w mojej torebce razem z wielo na zmiane a w razie czego ma ekstra plecaczek do kompletu
ogołnie ocena jak najwyższa![]()