dziękujemy za możliwość testowaniaw chuście nosiłam 8,5 kg 4 miesięczniaka. na początek wielkie WOW jeżeli chodzi o wygląd, szycie itd. chusta naprawdę piękna. była z nami na imprezie rodzinnej i wszyscy się zachwycali
zupełnie nie przeszkadza to że len się mnie straszliwie - po wsadzeniu dziecka zupełnie tego nie widać. nie jest to na pewno chust na dłuższe wyprawy - po pół godzinie ramię czułam już dosyć mocno i nie wiem dlaczego na jednym ramieniu nosiło się ok na drugim zaś prawie od razu było niewygodnie (ramię nasuwało się na szyję) pewnie kwestia mojej,budowy, postawy czy sposobu zakładania. dla mnie kółka mogłyby być trochę większe - miałam problem z dobrym rozłożeniem materiału i co za tym idzie dociągnięciem. była też dla mnie odrobinę za krótka (mam 176 cm wzrostu) i miałam wrażenie że młody siedział trochę za wysoko a jakby był niżej to mi ogon już właził w kółka przed dociągnięciem.
ogólnie bardzo duży pozytyw i zapewne sprawię sobie jakieś cacko VOMBATI ale zapewne skośnokrzyżowe bo przy gabarytach mojego młodziana to... no ehh

w chuście nosiłam 8,5 kg 4 miesięczniaka. na początek wielkie WOW jeżeli chodzi o wygląd, szycie itd. chusta naprawdę piękna. była z nami na imprezie rodzinnej i wszyscy się zachwycali 
Odpowiedz z cytatem