Mam zdjecie z corka jak ma 2.5 mcy tylko musze facjaty wyedytowac.
Wybaczcie polowe warunkiNa zdjęciu mniejsza modelka ma akurat skończone 3 mce (sprawdziłam datę). Ten dokładnie plecak oglądała doradczyni i stwierdziła, że jest OK, więc w razie czego do niej miejcie pretensje
.
edit: Mam jeszcze jedno zdjęcie na którym młodsza modelka ma dokładnie 2 mce i 5 dni, ale dociągnięcie jest fatalne - malutkie dziecko zagubione w nowej, grubej chuście - raczej zdjęcie z serii "jak nie wiązać"Takie też chcecie?
Kurcze no, gdyby nie te pasty do zębów. Bo mam wrażenie, że chusta jest jednak w dołkach podkolanowych, albo że kolanka nie są wystarczająco wysoko. Takie mam wrażenie patrząc na przebieg chusty. No i plecki dołem zaokrąglone przy pupie, ale górna część już zdecydowanie płaska jest. Nie widzę plecków zaokrąglonych w C na całej długości, wybacz Fusiu
.
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017
Malgos, ja np zauwazylam, ze moje dzieci gdzies kolo 3 miesiecy piekne C kregoslupowe robily w chuscie wylacznie gdy spaly. A w czasie obserwacji wlasnie tak wygladalo jak u Ff.
Dokładnie. Ale ja wiem, że mądre forumowe głowy wiedzą najlepiej. Reklamacje i zażalenia w sprawach moich plecaków proszę kierować tutaj: http://www.lilababy.nl/
Więc jednak chusta w dołkach podkolanowych jest, teraz widać wyraźnie...
A co do plecków, to my też tak mamy w plecaku prostymmimo, ze wydaje mi się, że dociągnęłam i prawdę mówiąc denerwuje mnie to bardzo, bo mam wrażenie, że jednak wtedy dziecko idzie w kierunku wyprostu w górnej części pleców, dla starszaka to nie ma znaczenia, ale dla takiego maluszka... a jak oglądałam plecaczki w galerii, to sporo takich plecaczków jest... mam wrażenie, że jednak ciężko to lekkie zaokrąglenie kręgosłupa na całej długości uzyskać. Wiem, perfekcjonistka jestem
, ale ja serio, jak widzę ten wyprost, to zaczynam myśleć o pionizacji...
Dla odmiany my dziś zawiązaliśmy się na próbę w didytai no i o dziwo, jakoś to zaokrąglenie udało się uzyskać na pleckach, mimo pewnych błędów (wewnętrzy panel dociągnięty mocno, ale zewnętrzna poła nie do końca równo rozłożona, nie sięgnęłam tam już ręką i widać małą fałdkę, kolanka nieźle chyba jeśli chodzi o wysokość (na wysokości pępka, może nawet powinny być ciut wyżej), ale powinnam lepiej rozłożyć panel pod nimi i trochę zwęzić jednak odwiedzenie.). Maluch nie spał, ale był spokojny.
Ja kierowałam się filmikiem do didytai z tej strony:
http://www.bebeseportebien.com/#!videos-dos/c17d0
tamta Francuska (chyba też jakaś doradczyni?) wiąże różne wiązania, inaczej, niż w ClauWi, np. inny jest u niej plecak prosty, nie wszystko tam jest fajne i ładnie dociągnięte (w ogóle dociąga chustę inną metodą), ale ma ciekawe warianty ulepszające wiązania (np. wzmocniony kangurek, kieszonka na plecach). No i wszystko wiąże na dziecku.
Ostatnio edytowane przez malgos ; 12-10-2013 o 22:51 Powód: zdjęcie
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017