A nie dasz rady rozłożyć mu nóżek, wsunąć materiał pod pupę, dociągnąć i zawiązać w stylu jak-ci-się-wydaje-że-najlepiej-będzie i zobaczyć, co wyjdzie? Daj zdjęcie. Bo mi się wydaje, że to podwinięcie miednicy wyjdzie samo, jak rozłożysz chustę od podkolanka do podkolanka, dociągniesz chustę i skrzyżujesz poły pod nóżkami, ze wyjdzie taki "worek" z tego panelu, w który "wpadnie" pupa i podwinięcie zrobi się samo.
http://www.youtube.com/watch?v=gGhUhPdi-nA#t=25
W tym linku w ogóle nie ma tobołka tzn. jest, ale tylko przy zarzuceniu na plecy, potem chusta jest puszczona luźno, dziewczyna formuje chustę na dziecku przez dociągnięcie i przytrzymanie w trakcie dociągania pupy i nóżek w (mniej więcej oczywiście) w odpowiedniej pozycji. To taki trochę zmodyfikowany plecak prosty, bo nie ma skrzyżowanych pół pod nóżkami, ale pozycja końcowa jest przyzwoita i dociągnięcie też, zgięcie, odwiedzenie ok., tak mi się wydaje.
No i to dociąganie jedna ręką jak na filmiku łatwe nie jest, tam mocno pracuje kciuk i nadgarstek, ważny jest tez kierunek prowadzenia chusty, do takiego dociągania chusta musi być miękka, żeby wyszło, tak mi się wydaje, próbowałam. No i wprawę trzeba mieć.