Góra stanowczo niedociągnięta.
Dół - kolanka powinny być wyżej, więcej chusty pod pupą, poły powinny iść po szmacie, przytrzymując ją, i po udach przy kolankach - w tej chwili jest przerwa między chustą na pupie, a połami, które idą po kolankach...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
No właśnie nie wiem jak tę przerwę zlikwidować
Wrzucasz z tobołka? To "przyłóż" się bardziej do niego. Spróbuj też więcej chusty pod pupę wsadzić, kiedy dziecko jest już na plecach. Chustę możesz przytrzymać między kolanami i poprawić od strony pupy.
A potem, w momencie kiedy prowadzisz poły do tyłu, po prostu wyciągnij kawałek tego "worka" w którym siedzi dziecko i przyszczypnij go połą z każdej strony.
Moje dziecko choćby się waliło i paliło kolan wyżej od pupy nie będzie miało, tak miała od zawsze i może Twoje też tak ma - ale może mieć je wyżej, pod kątem prostym będzie dobrze.
te przerwę na samym koncu mozesz poprawić
wlozyc materiał chusty spod pupy, pod poły chusty która się krzyzuje
zeby to się zlało w jedną całość
na pupie masz duze napiecie chusty, przez co trudno uzyskać dobrą pozycje dziecka
a na gorze chusta jest stanowczo za luźno
a powinno byc odwrotnie, skup sie na dociaganiu gornej części
a tam gdzie chusta jest w okolicach pupy i pod pupą to im więcej dociągamy tym wiecej wyciągamy chustę spod dziecka
ciezko to opisać słowami![]()