Jestem od niedawna posiadaczką pięknej, atramentowej czapki od Magnus. Intensywne kolory, przyjemna włóczka, staranne wykonanie i stały kontakt z zamawiającym - naprawdę polecam i myślę, że będę do Magnus wracać z kolejnymi włóczkowymi życzeniami![]()
Jestem od niedawna posiadaczką pięknej, atramentowej czapki od Magnus. Intensywne kolory, przyjemna włóczka, staranne wykonanie i stały kontakt z zamawiającym - naprawdę polecam i myślę, że będę do Magnus wracać z kolejnymi włóczkowymi życzeniami![]()
Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania
I ja mam i również polecam!
Kontakt z Asią jest zawsze super.Odpowiada na każde pw,na każde pytanie dokładnie i z anielską cierpliwościąDoradza w sprawie kolorów i włóczek.
Terminy zawsze pokrywają się z tymi określonymi przy zamówieniu,przynajmniej u mnie tak za każdym razem było.
Wysyłka ekspresowa,chusty pięknie zapakowane i cudnie pachnąceWykonane z niezwykłą starannością.Miękkie,piękne i przytulaśne.
Mam 4 chusty i jeden komplet chusta+ czapka+mitenki. Nie używam innych ,magnusowe chusty pokrywają 100% mojego zapotrzebowania na na każdą porę roku
Dziękuję,
zachwycona użytkowniczka![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Dziewczyny, ja nie wiem, czy powinnam się tu odzywać, ale.... dziękuję, dziękuję, dziękuję![]()
Kopa mi dajecie, takiego pozytywnego, do działania...
![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Ja też pomalutku zbieram stosik Mangusowych chust i szali.
Mam trzy chusty, dwie czapki i szal, teraz czekam jeszcze na jesienną dostawę, czapek dla mnie i dla córki.
Powiem szczerze, że chusty od Asiu wpadają w oko, nie raz słyszałam komplementy że fajna chusta, a co do czapek to powiem że w końcu wyglądam w nich dobrze, bo należę do osób którym nakrycie głowy nie leży
Polecam, tylko ostrożnie bo to uzależnia
pozdrawiam
Ja mam dopiero dopiero jeden szal i jedna czapke,ale jestem zachwyconadlugo sie zastanawialam czy potrzebuje takiego zestawu,ale teraz wiem ze za dlugo czekalam i bylo warto. Chusta jest milutka i ciepla,w czapce wygladam jak czlowiek,a z reguly czapek nie lubie
Kupowalam gotowca,wiec nie dogadalysmy szczegolow szczegolow,ale kontakt byl bardzo dobry,a wysylka ekspresowa.
Teraz zastanawiam sie czy potrzebuje czegos jeszcze![]()
Gad 2011
Ja tylko dopiszę krótko (na dłuższą recenzję muszę znaleźć więcej czasu), że w czapkach od magnus rewelacyjnie się wygląda. A też należę do osób, którym nakrycie głowy nie sprzyja wizualnie.