Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Witam po raz pierwszyay

Domyślnie Witam po raz pierwszyay

Witam
    Podczytuje już od dawna ale chyba za mocno wsiakam w to forum i czas najwyzszy sie uaktywnic
    Jestem z Poznania i tak naprawde nie pamietam tego konkretnego momentu w którym postanowiłam, ze bede motać, prawdopodobnie widziałam kogos na miescie i mi sie spodobało Pozniej trochę o tym czytałam, na studiach ortopedów podpytywałam, wreszcie spotkałam kolezankę która bardzo sobie chwaliła chustę i wtedy sie upewniłam że chusta to jest moj must have gdy bede miała dziecko.
    Długo sie staraliśmy o naszego chuscioszka, trudną drogę przeszliśmy aż wreszcie rok temu zobaczyłam te upragnione 2 kreski
    Nie mogłam uwierzyć, że wreszcie sie udało
    Od 15tc chodziłam po lumpeksach nieśmiało kupując ciuszki dla Małego. Gdzies w okolicach 26tc moj wzrok przykuły uwage piekne kolory pasków w odcieniach niebieskiego i fioletu... moje serce aż mocniej zabiło
    Nigdy nie miałam chusty w rekach wiec nie miałam 100% pewnosci bo czytałam o Nati, LL, Hopkach ale o czyms takim nie słyszałam jak Amazonas, Poszukałam w necie uff jest firma ktora produkuje chusty no to wziełam za 30zł
    Nie jest to moze chusta z górnej polki ale jest mieciutka i co najwazniejsze cienka wiec bardzo dobrze mi służyła przez lato.

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Ale wejscie!!
    Witaj lowco szmat na szmatach siadaj wygodnie i sie rozgosc. I uwaga: wciaga!!
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Mama Brajana
    Guest

Domyślnie

Czesc

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie

no to powiedz gdzie w Poznaniu się szuka i znajduje?
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Domyślnie

martaj ja mieszkam w zagłębiu lumpowym bo w centrum i w zasięgu 400m mam 5 lumpów ale chyba najlepszy jest From London na Św Marcinie nad Biedronką (w budynku co Sfinx jest na rogu Gwarnej/Św Marcin). Powiem Ci, że ja wtedy tak sobie przeszłam od niechcenia i trafiłam a teraz chodze 2x w tygodniu kiedy są dostawy i nic
    Ale za to zawsze mozna jakies fajne ubranka dzieciowe upolować tylko nie radze przychodzić na otwarcie w dniu dostawy bo bywa niebezpiecznie ludzie jak sie zorientują że z dzieckiem idziesz to się jakos potrafią opanować ale niektórzy w szale łowów nawet nie patrza i można wieszakiem dostać.

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

nikita - witaj na forum! Wiem dokładnie, o którym szmateksie piszesz, bardzo go swego czasu lubiłam, ale na otwarcia to faktycznie lepiej nie chodzić, bo się dantejskie sceny dzieją.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Domyślnie

dziekuje za miłe przyjęcie

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzieckoziemi Zobacz posta
    nikita - witaj na forum! Wiem dokładnie, o którym szmateksie piszesz, bardzo go swego czasu lubiłam, ale na otwarcia to faktycznie lepiej nie chodzić, bo się dantejskie sceny dzieją.
    a Ty w Poz byłaś?!
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Chustoholiczka

Domyślnie

no to teraz proszę o oklaski
    Zawinęłaś mi tego amazonasa kobieto Gdzieś o nim pisałam, że widziałam w środę ale bez kasy byłam, a jak wróciłam to już go nie było

WitajTutaj była mama z Centrum, aktualnie Łazarz
    też fanka lumpa nad Sphinxem, ale teraz już tam nie bywam za często

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

to ja z północy a nie z Poznania, ale równiez witam serdecznie

Chustomanka Awatar rodzynka007
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

witamy u nas chust pełno

Domyślnie

Gavagai ale jaki dobry uczynek zrobiłaś tym brakiem kasy ! kto wie jakby sie moje chustowe losy potoczyły gdyby nie ten Amazonas troche się boje chustowego uzaleznienia bo kupiłam Hopka po Amazonasie i myslę juz o nastepnej...

Chustonoszka

Domyślnie

Witaj

Uprawnienia umieszczania postów