Zainwestuj w jakis najtańszy otulacz![]()
Zainwestuj w jakis najtańszy otulacz![]()
pewnie trzeba będzie po 2 tetry kłaść do otulacza, jak masz zwyklą, a dziecko duże jak piszesz, to i sika dużo pewnie.
Chudzinka- Ufoludek - 2001, Krasnoludek - 2009, Pimpuś -2012
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Ale czy ja w ogóle znajdę taki wielki otulacz. Jak tak patrzyłam na bazarku to mi wyszło, że one tak do 10 kg. Chyba się na nim nie dopnie takie cudo.
Na razie włożyłam mu do zwykłych majtek terową pieluchę (pomiędzy warstwy dałam folię z worka) i w zasadzie działa, mimo, że Piter jak już sika to pół wiaderka - spodnie suche, więc chyba od biedy przy takim systemie zostanę.
Mam nadzieję że to kwestia tygodnia i załapie.
Jakby co, to niektóre dziewczyny szyją takie majtki treningowe z panelem nieprzemakalnym w strategicznym miejscu, jakby jednak nie załapał w ciągu tego tygodnia, to coś takiego się może sprawdzi? Chyba ostatnio widziałam na bazarku...
K. 5.02.2013 i E. 2.06.2016
Ja do tej tetry poleciłabym wełniaka magnolii można się z nią porozumieć co do wykroju no i jej wełniaki(przynajmniej u mnie)trzymają bez kuracji lanolinowej a cena jest przystępna około 40 zł to jeszcze nie majątek i nie trzeba się folią ratować.My korzystamy z tego rozwiązania.W wełniaka pakuję mu tetrę lub wkładki z pieluch i tak biega jak siknie to tylko wkładki wymieniam a jak woła nie jest problem wysadzić.Nie musza to być szorty można się dogadać żeby uszyła majteczki z wyższym stanem i ciut szersze w kroczku,żeby tą tetrą dobrze ułożyć powinno dać radę.
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)