ja tam nie lubie sie chwalic...Zamieszczone przez ithilhin
no dobra lubie ale mowia mi ciagle ze to nei wypada...
no to ja tez po kursie, tez dziekuje. i tez mialam pytac czemu Ty nie masz w sigu doradztwa ;-P
ja tam nie lubie sie chwalic...Zamieszczone przez ithilhin
no dobra lubie ale mowia mi ciagle ze to nei wypada...
no to ja tez po kursie, tez dziekuje. i tez mialam pytac czemu Ty nie masz w sigu doradztwa ;-P
Bardzo dziękuję i ze wzajemnościąZamieszczone przez morepig
![]()
Wyjazd całkiem nieźle - do wieczorka po Starówce sie szlajałyśmy a o 19-stej ruszyłyśmy na podbój dróg ku MazuromTrochę korka w Stolycy jeszcze było, ale udało się przez Mrągowo (gdzie Sylwię odstawiłam) do domu dojechac chwilkę po północy
![]()
Bardzo dziękuję i ze wzajemnościąZamieszczone przez morepig
![]()
Wyjazd całkiem nieźle - do wieczorka po Starówce sie szlajałyśmy a o 19-stej ruszyłyśmy na podbój dróg ku MazuromTrochę korka w Stolycy jeszcze było, ale udało się przez Mrągowo (gdzie Sylwię odstawiłam) do domu dojechac chwilkę po północy
![]()
no to dobrze. bo jakbyscie ruszyly od razu to tak samo by bylo czasowo ale o ile wiecej stresu w stolycyZamieszczone przez mayetschka
do zobaczenia na mazurach, musze tylko jakas kwatere/lodke znalezc![]()
no to dobrze. bo jakbyscie ruszyly od razu to tak samo by bylo czasowo ale o ile wiecej stresu w stolycyZamieszczone przez mayetschka
do zobaczenia na mazurach, musze tylko jakas kwatere/lodke znalezc![]()
gratulacje!!!
gratulacje!!!
Gratulacje Wam dziewczynysuper
![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
gratulacje
tylko szkoda że łodzi nadal nikogo przeszkolonego nie ma
Dziewczyny naprawde pieknie sie spisaly![]()
Tysiac doradczyn na jedenastolecie? To jest plan!
W kazdym miescie i miasteczku doradczyni
Bedziemy jezdzic do Polski na wakacje, a nie do pracy
Jeszcze raz gratulacjea niesmialych i zazdroszczacych w duchu - zapraszamy na nastepne kursy!
dziewczyny, gratuluje![]()
Gratuluje wszystkim!
Taka mala uwaga - moze piszcie "Doradca po kursie ... Trageschule Dresden", bo ta formy z "Die Trageschule Dresden" troche gramatycznie wali po oczach.
Rzeczywiscie, gdyby brac pod uwage gramatyke, to wali po oczachZamieszczone przez Nymphadora
Jednakowoz "Die Trageschule" to utwor autorski, nazwa wlasna chroniona prawem, dlatego podaje sie ja w calosci w takiej formie:
Pani Taka to a Taka,
doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule®
http://www.trageschule-dresden.de
lub:
Pani Taka to a Taka,
doradczyni po kursie sredniozaawansowanym Die Trageschule®
lub:
Pani Taka to a Taka,
certyfikowana doradczyni Die Trageschule®
Inne formy sa niezgodne z ustaleniami drezdenskiej Trageschule i nie powinny byc uzywane.
o Marcinie zapomnialam
doradca tez, a jakze!
A to nie wiedzialam, ze cala nazwa jest zastrzezona. Mialam w glowie "Trageschule Dresden" jako nazwe.
Gratulacje dla nowych doradczyń! Brawo!
Przyznam się, że w watek nie zajrzałam, bo byłam święcie przekonana że dotyczy on... przedszkolaków. Czytałam "przedszkolnych" a nie "przeszkolonych"![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.