Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Serdecznie witam!

Chustomanka Awatar alina
    Miejscowość
    Szwajcaria

Domyślnie Serdecznie witam!

Mam na imię Agata, dwie córeczki Hanię i Zuzię i pochodzę ze Szczecina.
    O chustach dowiedziałam się będąc w drugiej ciąży oczywiście z forum gazetowego.
    Najlepsze jest to, że na początku nie kumałam o co chodzi i zamówiłam specjalnie prenumeratę Dziecka, żeby wygrać 'CHUSTĘ' Carrycot Infant, z której się strasznie ucieszyłam, ale szybko mi przeszło
    Potem kupiłam Hoppa (zgodnie z radami na forum gazetowym), który czekał na przyjście na świat Zuzi.
    Pierwsze 3 tygodnie minęły na traceniu wiary, że sobie poradzę z chustą. Gdybym nie trafiła wtedy na to forum (o którym też się z gazetowego dowiedziałam), pewnie nie byłoby mnie tu teraz.
    Poszłam na spotkanie do św. Anny i udało się
    Od tamtej pory chusta jest naszą codziennością, a od kiedy zamotałam moją starsza córeczkę (dość sporą), ciągle od niej słyszę: ja chcę do chusty
    Chust mam już więcej niż jedną, ale najbardziej cenię sobie zdobycie wiedzy, której wcześniej nie posiadałam, np. w życiu nie słyszałam o wielorazowych pieluchach, fotelikach montowanych tyłem do kierunku jazdy najdłużej jak się da, nieszczepieniu dzieci, prawidłowym dobieraniu stanika, że nie wspomnę o orzechach do prania (myślałam najpierw, że bierze się orzechy włoskie bądź laskowe, mieli i wsypuje do pralki, zastanawiałam się tylko, jak później wygląda pranie )
    Hania 15.06.2005; Zuzia 12.11.2007; Julcia 15.11.2010

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

takie trochę spóźnione powitanie, nie

no to oficjalnie

Chustomanka Awatar alina
    Miejscowość
    Szwajcaria

Domyślnie

czego się nie robi dla zwiększenia liczby postów

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

ha, tak sądziłam.......

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie Re: Serdecznie witam!

Cytat Zamieszczone przez alina
    Chust mam już więcej niż jedną, ale najbardziej cenię sobie zdobycie wiedzy, której wcześniej nie posiadałam, np. w życiu nie słyszałam o wielorazowych pieluchach, fotelikach montowanych tyłem do kierunku jazdy najdłużej jak się da, nieszczepieniu dzieci, prawidłowym dobieraniu stanika, że nie wspomnę o orzechach do prania (myślałam najpierw, że bierze się orzechy włoskie bądź laskowe, mieli i wsypuje do pralki, zastanawiałam się tylko, jak później wygląda pranie )
    Witaj!
    Fajnie napisalas, bo wlasnie o to miedzy innymi chodzilo z tym forum. Jestem wielce przekonana ze chustowe mamy nie tylko znaja sie na chustach, ale i takze posiadaja wielka wiedze na temat przeroznych interesujacych spraw, alternatywne i nie tylko, i warto sie tym podzielic, bo jednak myslimy podobnie my chustomamy!
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustomanka
    Miejscowość
    Bramki k/Warszawy

Domyślnie

Agata - zmyłkowo nazywana

http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
    Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden

Chustomanka Awatar alina
    Miejscowość
    Szwajcaria

Domyślnie

W takim razie dziękuję za miłe przyjęcie

Chustomanka Awatar ifinoe
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

witaj
    (ja też muszę jeszcze sporo postów na stukać )
    masz cudne dzieciaczki (to ja nosiłam Twoje młodsze w św Anniena spotkaniu z PZ)
    Październikowa plepla 2007
    Październikowy przeszkodnik 2012

Uprawnienia umieszczania postów