dzięki za wszystkie rady do tuli się przymierzyłyśmy ale niestety jest o wiele za duża pasy na maksymalnym skróceniu są o wiele za duże czy ktoś kto ma ergo mógłby mi podać wymiary panela
dzięki za wszystkie rady do tuli się przymierzyłyśmy ale niestety jest o wiele za duża pasy na maksymalnym skróceniu są o wiele za duże czy ktoś kto ma ergo mógłby mi podać wymiary panela
Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)
potwierdzam, że w TKmaxx są ergoaż mi szczena opadła jak zboczyłam cenę
199pln!
nawet się nie zastanawiałam, tylko kupiłam, mimo, że dzieć jeszcze w brzuchu siedzi, więc sobie poleży w szafie troszkę![]()
Ja TK nabyłam Moby GO, bo ErgoBaby juz nie mieli. Muszę przyznać, że jestem zachwyconaTkanina wydaje się wytrzymała, całkiem miła w dotyku
Nosidło świetnie się dopasowuje do dziecka, ciężaru mojej młodszej w ogóle nie czuję ba nawet pięciolatkę niosłam w celach testowych i było ok.
Pasy niewypełniane, ale szerokie krzyżowane na plecach nic mi się nie wbija, klamry mocne.
Z przodu kieszonka z kapturkiem, który jest odpinany. Jedyny minus, ze niby tylko z przodu można nosić, ale ja wrzuciłam małą na plecy dało się( dodam że ja z tych niebiuściastych jestem, więc spokojnie mogłam sobie pasy z przodu krzyżować , nie miały mi czego ugniatać![]()
Aktualnie szukam jakiegoś nosidła ale zupełnie nie wiem co wybrać.
Czy ergobaby bedzie ok? używki w miarę tanio stoją.
a co z takim czymś ? http://www.lulajbaby.com/mei-tai-blossom-p-803.html
A ma ktoś jakieś doświadczenia z Amazonas Smart Carrier? Wyglda toto fajnie, cena super (tak koło 250 zł za nówkę na allegro)... ale opinii nie mogę tu znaleźć (może nie umiem?)
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Pisałyście, że nie polecacie Womaru. Macie na myśli również Womar Zaffiro Eco?