Pokaż wyniki od 1 do 20 z 52

Wątek: Ocencie proszę - kieszonka

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kocia_mama
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów. No prawie.

Domyślnie

Ja tylko powiem, ze opcja skarpety & spodnie będzie wygodniejsza dla dziecia niż pajacyk/śpiochy/półśpiochy.

<Miejsce na mądry cytat>

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kocia_mama Zobacz posta
    Ja tylko powiem, ze opcja skarpety & spodnie będzie wygodniejsza dla dziecia niż pajacyk/śpiochy/półśpiochy.
    a dlaczego? Mi lepiej w pajacyku niż w spodenkach i bluzce bo tak mi sie nic nie podwija...

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie

Wtedy cały ciuch się tak nie naciąga i dziecko nie jest "opięte" No chyba, ze założyły luźniejszego pajaca.

Skoro tracisz grunt, to się wznosisz! Leć!

Chustomanka Awatar villemko
    Miejscowość
    100lica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soh Zobacz posta
    Inne panie poproszę z krytyka, ja tylko napisze, ze podziwiam Takiego klocka to ja bym z przodu chyba nie dała rady, moja 14 miesięczna mala ledwo do 10kg wlasnie dobija i z przodu noszę tylko do usypiania czasami, jak mogę usiąść z nią po chwili, no i młoda jest juz dłuższa i ta waga jej sie jakos lepiej rozkłada, 6mcy to jeszcze klockowy wiek zdecydowanie.
    Jak był mniejszy to się bałam , teraz jak już mogę nim operować z przodu to jest trochę za późno na kieszonkę

Cytat Zamieszczone przez Fabianowa Zobacz posta
    na gorze zwija ci sie chusta, na plecach powinna byc gladko, a jej nadmiar pod pupą. kolanka powinna byc rowno. no i wg mnie cwiczcie juz plecak
    Wezmę to pod uwagę , własnie nie wiedziałam co z tym nadmiarem zrobić. Z kolankami to jest trochę tak, że on się przechyla bo chce się odwrócić i wtedy kolanka są nierówno..chyba tak mi się wydaje
    Dziś dał sobie schować rączki - ale chodziłam z nim tylko 15 min, potem już się wiercił i marudził

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    he's cute and he knows it, a czy siada już samodzielnie?
    Nie nie siada jeszcze, włąśnie nie wiem czy niesiedzące dziecko może mieć rączki na zewn?

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Jak nie siada nie może mieć rączek na zewnątrz!

Chusta w ogóle nie jest wsadzona pod pupę, stąd też za dużo materiały który potem się zwija na plecach.

A tą Inkę nową masz, czy używaną?

No i wrzuć na plecy, podziwiam, że w ogóle umiesz powiązać takie dziecię
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Chyba niżej powinien być mi się wydaje (na pewno małe powinny być tak na wysokość całowania w czółko a jak duże? ), na pewno jak Ci świat przesłania to dobrze nie jest, bo niewygodnie dla Ciebie...

No i jak nie siedzi to ręce pod chustą zamotane

Uprawnienia umieszczania postów