Taaa...
Bardzo się nastawiłam na te kółka....boję się rozczarować.
Natalia pisala w innym watku, ze po praniu powinno byc lepiej. No ale nie wiem. Moze poczekaj, az ktoras wypierze swojei da znac co i jak
![]()
amst no to ufff
Śliczne zdjęcia![]()
![]()
Już się nie mogę swoich doczekać![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
amst, daj znać jak po praniu - bo ja jestem w rozkroku, czy prać czy zwracać...
Moje kółka po 2 praniach mają ok. jedną trzecią / połowę początkowej ilości kłaczków. Kłaczki są też podatne na golarkę do swetrów, ale lepiej je raczej sprać. Chusta będzie miała skłonność do kłaczków, ale sytuacja powinna się stopniowo poprawiać.
Kurcze, trochę nietęgo - mam didka z tussahem w podobnych kolorach i nie wydał z siebie ani jednego kłaczka mimo prania, prasowania i użytkowania. Szczerze mówiąc, jestem dość mocno rozczarowana.
Moja chusta jeszcze nie została wysłana - czy mogę z niej zrezygnować, czy musi przyjść i dopiero wtedy mogę ją zwrócić? Nie spodziewałam się takiej obłażącej chusty.
Dzisiaj przyszły i rzeczywiście wygląda to dziwnie, jakby to jakiś moher byłale cudne są, więc nie pozostaje mi nic innego jak pomóc im się odkłaczyć
Tylko zauważyłam jeszcze co innegoczy Wasze chusty też mają tak dziwnie przeszyte brzegi? Tak jakby się ktoś pomylił
Przy takim obszyciu, żadna strona nie jest prawa - nie podoba mi się to
Na długości może to być zrobione, żeby były dwie różne krawędzie, ale na szerokości, to poprostu dziwnie wygląda
Edit:
Metka ze składem też jakoś wyjątkowo duża jest :/
Ostatnio edytowane przez greeneddie ; 19-06-2013 o 00:12
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012